Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cum decorăm în stil feng shui - o locuinţă cu mult Yin şi Yang

Ion Diamandi a mers acasă la specialistul feng shui Mariana Iorgulescu pentru a discuta despre ce înseamnă mai exact să-ţi decorezi casa în stilul feng shui. Mariana Iorgulescu a folosit drept exemplu propria casă, un apartament ...

Share

Romania libera 0 comentarii

08.10.2011 - 11:17
Ion Diamandi a mers acasă la specialistul feng shui Mariana Iorgulescu pentru a discuta despre ce înseamnă mai exact să-ţi decorezi casa în stilul feng shui. Mariana Iorgulescu a folosit drept exemplu propria casă, un apartament obişnuit dintr-un cartier al Capitalei,cu toate că are multe ponturi pentru cei care vor să-şi redecoreze casa, indiferent de mărimea acesteia. Află în cadrul acestei emisiuni cum poţi folosi yin-ul şi yang-ul în decorarea casei tale.

Citește totul despre:

Comentarii