10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialCum arata o gradina de poveste creata cu ajutorul unui specialist

Cum arata o gradina de poveste creata cu ajutorul unui specialist

Toti vrem sa avem gradini incredibil de frumoase, cu flori frumos colorate si fara buruieni. Vrem sa avem aranjamente perfecte, iar vecinii si cu cei care ne viziteaza spatiul verde sa ramana impresionati de mestesugul nostru. Chiar daca reusim sa facem aranjamente speciale, intotdeauna se va gasi cineva care va avea o gradina mai frumoasa. 

Numai ca unele persoane isi dedica tot timpul, banii si viata pentru aranjarea spatiului verde de langa casa. Acei oameni cu greu pot fi intrecuti, iar iscusinta de care dau dovada atunci cand isi aranjeaza gradina este incredibila. 

La acest capitol, ei au investit tot timpul sau banii pentru asigurarea conditiilor prielnice plantelor din gradina, pentru trecerea lor peste iernile friguroase, dar si pentru raspandirea si crearea unor soiuri noi de plante.

Printre cele mai intalnite plante pe care le putem observa in gradinile prezentate in galeria foto putem observa trandafirii, care sunt aproape omniprezenti in aceste locuri aproape magice. 

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă