Cele mai interesante balcoane închise amenajate pentru relaxare

Fie din reale necesitati functionale sau doar din obisnuinta de a ne inchide apartamentele spre exterior, multe dintre balcoanele si logiile noastre sunt inchise cu geamuri termoizolante si transformate in spatii de depozitare. Noi spunem ca este pacat...

Share

Online 0 comentarii

22.05.2017 - 15:00

Fie din reale necesitati functionale sau doar din obisnuinta de a ne inchide apartamentele spre exterior, multe dintre balcoanele si logiile noastre sunt inchise cu geamuri termoizolante si transformate in spatii de depozitare. Noi spunem ca este pacat sa renuntam la un spatiu de relaxare, plin de lumina, care poate fi amenajat cu bani putini. Iata o idee de amenajare „altfel” a unei foste logii care a fost inchisa.

Citește si: Amenajarea ieftina a unui balcon de 4mp in stil provensal

Ideea din imagini este foarte potrivita daca ai inchis cu tamplarie o logie fara parapet, astfel incat sa te poti bucura de priveliste pe toata inaltimea. Mai mult, costurile de amenajare vor fi extrem de reduse si poti pune in aplicare ideea si in spatii cu forme atipice. Acest lucru nu inseamna ca intr-un balcon cu parapet nu poti obtine aceeasi senzatie de confort. Ba mai mult, va fi un spatiu mai sigur pentru copii.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...