7.9 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialCel de-al doilea magazin bauMax, deschis la Cluj-Napoca, lanseaza conceptul de "drive-in"

Cel de-al doilea magazin bauMax, deschis la Cluj-Napoca, lanseaza conceptul de “drive-in”

Conceptul de „drive-in” a fost folosit prima data in cazul unui restaurant din Texas, la inceputul secolului 20. De atunci, el a inceput sa fie utilizat din ce in ce mai des, si nu numai de proprietari de restaurante, ci si de banci sau cinematografe.

In Romania, el este cunoscut consumatorilor de fast-food, un renumit lant de restaurante promovand acest tip de vanzare, iar de cativa ani locuitorii capitalei au si un cinema „drive-in”.

Insa, cu adevarat nou este „instaurarea” lui intr-un magazin de bricolaj. bauMax inaugureaza in cateva zile un nou magazin in Cluj cu o oferta completa de produse, dar si cu departamente inovatoare, unele dintre ele in premiera nationala la Cluj-Napoca.

Astfel, veti avea posibilitatea sa va plimbati cu vehiculul direct in zona de 3.000 mp (din cei 15.000 mp) special amenajata pentru materiale de constructii, puteti alege cele necesare si apoi incarca in masina cumparaturile facute.

Angajatii bauMax va vor sta la dispozitie permanent pentru comenzi si incarcare. In acest fel foarte practic se economisesc mult timp si efort – nu mai e nevoie sa gasiti loc de parcare, sa transportati marfa cu caruciorul pâna la masina sau sa o mutati dintr-un loc in altul. Dupa ce veti vizita zona de drive-in prima data, cumparaturile dumneavostra vor deveni un hobby, iar lucrarile de constructie sau renovare o placere.

Si pentru ca orice lansare merita sarbatorita, bauMax Cluj II pregateste o surpriza de proportii. Puteti câstiga premiul cel mare, de 10.000 de euro, participand la o tombola speciala.

Pe 24 martie si numai atunci, ajutoarele mesterului bauMax vor imparti prin tot orasul Cluj-Napoca 5.000 de cizme galbene, potrivite pentru piciorul stâng.

Nu va incepeti insa proiectele cu stângul, veniti la bauMax sa va luati dreptul!

Daca aveti norocul sa gasiti o cizma, luati-o cu voi in magazin in ziua deschiderii, pe 27 martie si faceti cumparaturi de cel putin 50 de RON.

La casa primiti nu numai perechea cizmei cu pricina, ci si un talon de participare la tombola! Astfel aveti sansa sa câstigati marele premiu!

Atentie insa: mesterul bauMax va da cadou o singura cizma galbena de persoana, si doar cu aceasta puteti participa la concurs.
Pe lânga zona de drive-in si cizma galbena care iti poate aduce 10 000 de euro, bauMax ti-a pregatit o multime de alte oferte speciale si servicii inovatoare care vor fi disponibile la Cluj II.

Daca esti pasionat de bricolaj, la bauMax vei gasi tot ce iti doresti, cele mai accesibile preturi si oferte nou-noute pentru clujeni. In plus, absolut toate produsele se bucura de avantajele binecunoscute specifice magazinelor bauMax: garantia celui mai mic pret si posibilitatea platii in rate.

Cele mai citite

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...
Ultima oră
Pe aceeași temă