7.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecial30.000 de euro, suma strânsă de Ceresit pentru refacerea clădirilor avariate de...

30.000 de euro, suma strânsă de Ceresit pentru refacerea clădirilor avariate de zăpadă

Bucureşti – Ceresit a strâns 30.000 de euro prin campania “Ţi-e la îndemână să ajuţi!”, sumă ce va fi utilizată pentru reconstrucţia clădirilor grav avariate, din judeţele afectate de căderile masive de zăpadă în această iarnă.

Consumatorii au receptat pozitiv mesajul campaniei “Ţi-e la îndemână să ajuţi!” şi au decis să se identifice cu scopul caritabil al acesteia, achiziţionând produse Ceresit. De asemenea, iniţiativa s-a bucurat şi de sprijinul unor publicaţii de prim rang, prin promovare media.

Astfel, valoarea ce urmează a fi direcţionată către reconstrucţia clădirilor grav afectate de iarna grea este de 30.000 EUR (1% din vânzările Ceresit din perioada 15 februarie – 15 martie 2012). Lucrările vor fi efectuate cu materiale Ceresit reprezentând contravaloarea în produse a sumei strânse pe durata campaniei.

În perioada următoare, Ceresit, împreună cu primăriile din judeţele cele mai afectate de zăpadă, va selecta locuinţele sau clădirile de interes public ce vor beneficia de acest ajutor.

Lista materialelor de construcţii Ceresit ce urmează a fi donate include: adezivi pentru polistiren, amorse, tencuieli, gleturi şi vopsele lavabile.

Mai multe informaţii despre această campanie, precum şi detalii despre cazurile sociale selectate, puteţi găsi pe www.ceresit.ro.

Henkel România pe scurt

Înfiinţată în 1994 ca filială a companiei Henkel Central Eastern Europe, Henkel România are în prezent 500 de angajaţi, iar portofoliul său cuprinde peste 30 de mărci, mii de produse, de la produse cosmetice, detergenţi, adezivi comerciali şi profesionali până la tehnologii.
Pentru mai multe detalii despre companie accesaţi: www.henkel.ro

Henkel opereaza la nivel global prin mărcile şi tehnologiile sale de top din trei domenii strategice – Detergenţi şi produse pentru îngrijirea locuinţei, Cosmetice/Produse de îngrijire personală şi Adezivi Tehnologii. Companie fondată în 1876, Henkel deţine pozitii fruntaşe atât pe pieţele destinate consumatorilor finali cât si pe cele adresate clienţilor industriali cu mărci de top, precum Persil, Schwarzkopf şi Loctite. Henkel are cca 47,000 de angajaţi la nivel global şi a raportat în anul fiscal 2011 venituri de 15,605 miliarde EUR şi un profit operaţional ajustat de 2,029 miliarde EUR. Acţiunile preferenţiale Henkel sunt listate la bursa germană DAX, compania fiind prezentă şi în clasamentul Fortune Global 500.

Pentru relaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi :
Henkel România, persoana de contact : Lavinia Toma, tel 021/ 203 26 00, e-mail: lavinia.toma@ro.henkel.com
Springer& Jacoby România, persoana de contact: Adriana Trocea, tel 0724 393 898, e-mail: adriana.trocea@s-j.ro

Cele mai citite

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...

Bătălia pentru București – de la trivializare, la concept

Alegerile locale din București sunt importante pentru că dau trendul politic pentru celelalte competiții electorale ale anului în curs. Cătălin Cârstoiu pare a rămâne...
Ultima oră
Pe aceeași temă