Vinul săptămânii. Fetească neagră La Cetate 2015, Crama Oprișor

Un „win-win vin“, dacă putem să ne permitem acest joc de cuvinte. Pentru un câștigător de Mare Medalie de Aur la Premiile de Excelență Vinul.Ro 2016, concomitent cu titlul de „cel mai bun vin roșu din concurs“, e disponibil la un preț accesibil.

Share

Cezar Ioan 0 comentarii

Actualizat: 17.12.2016 - 12:25

Un „win-win vin“, dacă putem să ne permitem acest joc de cuvinte. Pentru un câștigător de Mare Medalie de Aur la Premiile de Excelență Vinul.Ro 2016, concomitent cu titlul de „cel mai bun vin roșu din concurs“, e disponibil la un preț accesibil (aproximativ 40-45 lei în marele retail și online). 

Suplu și ușor de băut, cu arome amintind de fructele negre și un aport subtil al lemnului de stejar, se poate asorta la aproape toate mâncărurile obișnuite la Sărbătorile de iarnă autohtone.

Un sfat de consum: desfaceți sticla cu măcar jumătate de oră înainte de a bea acest vin și consumați-l la o temperatură mai scăzută decât cea „a camerei“. Și, pe cât posibil, încercați să-l beți din pahare cu balon ceva mai larg, în care să puteți roti bine vinul fără să-l vărsați. Va adăuga un plus de aer festiv mesei de Sărbători.   

 

Citește totul despre:

Comentarii