Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Salată boierească cu brânză friptă

Rețeta de weekend: salată boierească cu brânză friptă

Share

Online 0 comentarii

Actualizat: 30.01.2017 - 09:22

Ingrediente:

brânză telemea (plus ou, pesmet și ulei pentru prăjit)

castraveți

ardei gras

ceapă

roșii

mărar

ulei

măsline

sare

piper

Mod de preparare

Din brânza telemea rasă se fac între palme bile, care se dau prin pesmet și ou și se prăjesc în ulei. Se taie legumele și se fac salată, care se servesc stropite cu ulei și cu crochetele de brânză, calde.

Un deliciu, răcoritor, dar suficient de consistent pentru o gustare sau un aperitiv.

Emil Manea, manager Crama Domnească – Str. Șelari 13-15, sector 3, București. Tel.: 0758.333.000

Citește totul despre:

Comentarii

loading...