Legumele mov, sursa de energie si sanatate (P)

Regula unei alimentatii sanatoase impune consumul de legume de culori diferite. In top, pentru beneficii, sunt legumele mov si cu cat culoarea acestora este mai inchisa, cu atat sunt mai bogate in resveratrol, cel mai bogat antioxidant natural

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 02.08.2017 - 15:31

Regula unei alimentatii sanatoase impune consumul de legume de culori diferite. In top, pentru beneficii, sunt legumele mov si  cu cat culoarea acestora este mai inchisa, cu atat sunt mai bogate in resveratrol, cel mai bogat antioxidant natural. Prin actiunea sa puternic antioxidanta, resveratrolul previne ingrosarea vaselor de sange, mentine elasticitatea acestora, are rolul de a pastra ADN-ul intact si de a repara celulele deteriorate de radicalii liberi.

Landwirtschaftliche CC, companie romaneasca cu specific agricol, este prima companie europeana axata exclusiv pe productia legumelor mov, violet si albastre, legume cunoscute ca fiind foarte sanatoase, datorita compozitiei ridicate de nutrienti si puternici detoxifianti ca resveratrolul si antocianina.

Resveratrolul, continut de toate legumele mov, este esential pentru sanatatea inimii si capacitatea de a reduce nivelul colesterolului.

Antocianina, intervine in pastrarea elasticitatii vaselor sangvine, actioneaza ca antiinflamator natural si anticancerigen, reducand riscul de boli cardiovasculare, obezitate, diabet si cancer. Potrivit studiilor de specialitate, consumul de legume mov creste durata de viata si stimuleaza memoria, substantele continute de legumele mov fiind active la nivelul celulei nervoase, la intarirea sistemului imunitar si la arderea grasimilor.

Landwirtschaftliche CC va asteapta cu o gama bogata in legume mov, 8 soiuri de cartofi, tomate, morcovi si ardei mov.

Pentru mai multe informatii, va sta la dispozitie pagina de facebook "Landwirtschaftliche CC" precum si site-ul oficial al firmei,   http://www.landwirtschaftlichecc.com/

Citește totul despre:

Comentarii

loading...