Răsfăț pentru iubitorii de dulciuri și idei de cadouri pentru Paște: Morpho, cofetăria-boutique din Docenților

Morpho - Fabulous Desserts & Macarons este, în primul rând, una dintre cele mai ofertante cofetării cu macarons din București, cu arome fel de fel: fistic, căpșune, vișine, ciocolată, cappuccino, lavandă, trandafiri, dar și tematice de Paște - „candy“ în trei culori, pe cuvânt că îți vine să iei din fiecare și cu greu te poți hotărî la câteva.

Share

Adriana Popescu 0 comentarii

15.04.2017 - 15:41

Morpho - Fabulous Desserts & Macarons este, în primul rând, una dintre cele mai ofertante cofetării cu macarons din București, cu arome fel de fel: fistic, căpșune, vișine, ciocolată, cappuccino, lavandă, trandafiri, dar și tematice de Paște - „candy“ în trei culori, pe cuvânt că îți vine să iei din fiecare și cu greu te poți hotărî la câteva.

Macarons sunt vedetele micuțului atelier de dul-ciuri din strada Docenților nr.8 (nu departe de zona Aviatorilor), în peste 20 de arome, dar mai găsiți aici și cupcakes, donuts, eclere, tarte și torturi. Cum se apropie Sărbătorile Pascale, nu puteau lipsi deserturile speciale; ce spuneți de un cozonac cu magiun de trandafir, stafide și nuci sau de o păscă cu ciocolată, decorată cu macarons? Iepurii, ouăle de ciocolată frumos ornate sau umplute cu fructe uscate și nuci, în diferite mărimi și gramaje, și coșurile-cadou completează oferta Morpho.

Cei de aici asigură și catering pentru evenimente – petreceri private de familie și pentru copii, dar și pentru evenimente corporate, dineuri, recepții – de la candy baruri foarte în trend numai cu macarons la aranjamente din cele mai rafinate cu deserturile dorite de clienți. Dulciurile de aici sunt foarte potrivite și pentru cadouri, indiferent de ocazie și mofturile celui care le primește, cred că un pic de culoare și gust bun îi va înveseli ziua. Iar clienții Morpho sunt, spun cei de aici, de la cupluri și mămici cu pitici la persoane publice din zona de lifestyle, designeri fashion, dar și directori de companii și ambasadori.

Și  locul este frumos și vesel ca o sufragerioară pe care o vezi prin cărțile de povești sau prin filmele cu prințese; are multă culoare, dar și un aer vintage, cumva, cu mobilier alb, platouri-oglinzi cu rame aurite și decoruri cu fluturi.  Chiar e un colțișor confortabil unde să-ți bei cafeaua la o prăjitură din acestea fabuloase; merge de minune de stat dimineața, la un breakfast dulce, sau mai târziu, după prânz, la ceaiul de la ora 5 și, evident, îți poți lua prăjiturile, la pachet, pentru preludiul (postlu-diul?) unei … cine acasă.

Dacă vă întrebați ce în-seamnă Morpho, am aflat că este numele unui specii de fluturi – simbol al fericirii, dragostei și prosperității, iar întreg conceptul, inspirat de rețetele franțuzești și de aerul romantic al Parisului, este ideea proprietarei Alla Vengher; surpriză sau nu, brandul nu este franțuzesc, ci vine din Republica Moldova, unde este foarte popular.

 

Recomandări

- un macaron
de Paște 20 g – 4,5 lei

- set de 3 ouă
de ciocolată
65 g buc. – 18 lei

- o minipască cu vișine 200 g – 30 lei

- cozonac cu magiun de trandafir, stafide, nuci și
glazură de zahăr
620 g – 48 lei

 

Adresă și contacte

Str. Docenţilor nr. 8, sector 1

Tel.: 0727.922.292

www.facebook.com/pg/MORPHO-Bucuresti-Fabulous-Desserts-Macarons

 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...