Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vrei să afli câte cazuri de Covid-19 sunt în zona ta? Cauți pe Google Maps!

Google anunță că va oferi o funcție în cadrul serviciului Google Maps prin care utilizatorii pot afla care este rata incidenței infectărilor cu Covid-19 într-o anumită zonă.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 24.09.2020 - 10:34

Google Maps va avea o funcție ce va permite utilizatorilor cu telefoane iPhone ori cu sistem Android să vadă câte infectări cu noul coronavirus sunt într-o anumită zonă, anunță CNBC.

Sursele care vor oferi informații despre incidența îmbolnăvirilor cu Covid-19 sunt John Hopkins, New York Times și Wikipedia.

Noua funcție anunțată ca operaționată din această săptămână le va permite utilizatorilor să caute în zone și teritorii din 220 țări hărți ce vor fi colorate funcție de numărul de infectări cu noul coronavirus.

Datele colectate se vor referi la numărul de cazuri de Covid-19 calculat ca medie a ultimelor 7 zile, raportat la 100.000 locuitori din zona respectivă.

Comentarii