Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu: E sezonul panglicilor, premierul s-a dus să lanseze un supliment alimentar

Vlad Voiculescu (USR PLUS), fost ministru al Sănătății, l-a ironizat pe premierul Orban, afirmând despre el că s-a dus să lanseze un supliment alimentar.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 30.11.2020 - 20:16

Vlad Voiculescu (copreședintele USR PLUS), fost ministru al Sănătății, l-a ironizat pe premierul Ludovic Orban, afirmând despre el că s-a dus să lanseze un supliment alimentar.

Comentariul lui Voiculescu despre Orban, postat luni pe Facebook, face referire la vizita premierului Orban la Institutul de Cercetare - Dezvoltare "Cantacuzino" din București, vizită în cadrul căreia Institutul a lansat un produs denumit OROSTIM-HV.

"Este sezonul panglicilor şi premierul se duce să lanseze un... supliment alimentar, adică un produs care nu are nevoie nici măcar de autorizaţie de punere pe piaţă - un fel de extras de măceşe care se va putea vinde şi la Plafar. Atât s-a putut", scrie fostul ministru Voiculescu în postarea lui de pe Facebook.

Într-adevăr, potrivit unui comunicat de presă transmis de Institutul "Cantacuzino" încă din data de 21 august 2020, OROSTIM-HV este "un supliment alimentar cu proprietăți biostimulatoare și antioxidante. Acesta conține o combinație dintre o pulbere de extract de orz verde și un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene. Are proprietăți de stimulare a imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții".

 

Comentarii