Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Giroscop (Foto: wikimedia)

Viorica Dăncilă îl acuză pe Iohannis că a inventat giroscopul

Fostul premier Viorica Dăncilă l-a acuzat pe președintele Iohannis că inventează cuvinte (care n-ar exista în limba română) și a adus drept exemplu cuvântul "giroscop".

Share

Mihai Diac 0 comentarii

13.10.2020 - 16:12

Viorica Dăncilă a fost invitată, marți, într-o emisiune la postul Digi 24, unde moderatoarea a întrebat-o, printre altele, dacă își reproșează unele greșeli de gramatică pe care le-ar fi comis în perioada în care era prim-ministru.

Viorica Dăncilă a răspuns imediat: "Nu, eu sunt inginer, uitați-vă la doamna ministru Anisie care e profesor de Limba Română, sau la domnul președinte Iohannis care a introdus cuvinte noi în vocabularul limbii române".

"De exemplu?" a întrebat moderatoarea.

"Giroscopul", a răspuns Viorica Dăncilă.

Moderatoarea n-a mai spus nimic, întrucât timpul rezervat emisiunii se terminase.

Citește totul despre:

#iohannis #lazi #dancila

Comentarii