11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăTechViitorul construcțiilor și tendințe în amenajări la Construct-Ambient Expo 2019

Viitorul construcțiilor și tendințe în amenajări la Construct-Ambient Expo 2019

Romexpo redefinește târgurile Construct Expo și Ambient Expo și organizează între 14-17 martie 2019, în pavilionul B2, un singur târg de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni și piscine.și organizează între 14-17 martie 2019, în pavilionul B2, un singur târg de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni și piscine. Târgul se va numi Construct-Ambient Expo și își propune să devină noua agora a profesioniștilor în construcții și amenajări, oferind participanților posibilitatea de a fi parte a unei experiențe complete.

 

Cei interesați vor găsi la Construct-Ambient Expo totul pentru construcția și amenajarea unei clădiri, de la idee și proiectare la produsul finit și amenajat, indiferent că este vorba de construcții private, edilitare sau ansambluri de locuințe.

 

Astfel, Construct-Ambient Expo răspunde nevoilor:

·        dezvoltatorilor imobiliari;

·        municipalitatii/autorităților;

·        publicului larg interesat să construiască, renoveze sau amenajeze o casă.

 

In prezent domeniile construcțiilor și amenajărilor înregistrează progrese din punct de vedere tehnic si, astfel, tematica a fost actualizată pentru a oferi companiilor care dezvoltă și folosesc inovații în domeniu spatiul propice  în care să își prezinte aceste produse și servicii. Astfel, printre sectoarele tematice ale editiei 2019 se numără acum si: internetul lucrurilor pentru construcții și locuința viitorului.

De asemenea, pentru că securitatea in eventualitatea unui incendiu reprezintă un aspect important al oricărei construcții, sunt invitate să expună la Construct-Ambient Expo firmele care oferă produse si servicii pentru prevenirea acestora.

 

Ca și în cazul editiilor anterioare ale celor două târguri, și în cadrul Construct-Ambient Expo vor fi organizate evenimente conexe pentru specialiști și pentru publicul larg, cu sprijinul partenerilor târgului.

 

În aceeași perioadă, în pavilionul B2 Romexpo organizează și Romtherm, singura expoziție din România dedicată exclusiv sectorului instalațiilor, iar în pavilionul B1 târgurile Mobila Expo, Modexpo I, Expo Flowers & Garden și Antique Market, evenimente adresate cu precădere consumatorului final.

 

Pentru mai multe detalii despre editia 2018 a Construct-Ambient Expo, accesati: http://construct-ambientexpo.ro/

 

Cele mai citite

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești a luat titlul de vicecampioană mondială la Campionatul Mondial de Robotică de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești s-a încununat de succes, prin obținerea titlului de vicecampioni mondiali din cadrul...

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...
Ultima oră
Pe aceeași temă