16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăTechUn nou stil de viață eco friendly

Un nou stil de viață eco friendly

Noua gamă se va lansa pentru prima dată pe piața europeană și se va extinde la nivel global în cursul acestui an.  

Linia nouă pentru rufe este modelul WW9800T. Mașina este echipată cu caracteristici de personalizare a procesului de spălătorie reducând durata, consumul și efortul.
 
Noul frigider RB7300 oferă o performanță de răcire de bază, oferind în același timp o capacitate mare și flexibilă de satisfacere a depozitării tuturor tipurilor de alimente.
 
 
Tehnologia revoluționară QuickDrive™ de la Samsung permite modelului WW9800T să reducă timpul de spălare la 39 de minute pentru o curățare completă.

Astfel, mașina de spălat permite acțiuni mai dinamice, curățind articolele de îmbrăcăminte mai bine în mai puțin timp. Compresorul Digital Inverter de la Samsung sporește eficiența energetică prin utilizarea magneților puternici pentru o performanță silențioasă și puternică.
 

 

 

“Ne străduim să dezvoltăm electrocasnice care pot îmbunătăți stilul de viață, maximizând în același timp performanța”. Noile noastre game de produse oferă soluții care ajută consumatorii să ducă un stil de viață ecologic personalizat și vom continua să ne îndreptăm eforturile către crearea de produse care îmbogățesc viața de zi cu zi”, a declarat Hyesoon Yang, vicepreședinte al Samsung Electronics.
 

Noile mașini de spălat vin și cu tehnologia samsung de ecobubble™ care maximizează efectul detergentului prin transformarea acestuia în bule moi – permițând o penetrare mai rapidă în țesături, chiar și în apă rece. Spălarea rece economisește energie termică, protejând în același timp țesăturile și culorile articolelor de îmbrăcăminte.
 
Caracteristica Auto Optimal Wash utilizează senzori pentru a determina cantitatea optimă de apă și detergent de distribuit.
 
La procesul de uscare, Auto Cycle Link, mașina setează automat cel mai bun ciclu de uscare pentru fiecare încărcătură de rufe.
 
 
Firigider inovator
 
Datorită tehnologiei ™ SpaceMax de la Samsung, noul RB7300 maximizează spațiul frigiderului. SpaceMax™ permite ca pereții interiori ai frigiderului să fie mult mai subțiri și să ofere o capacitate internă mai mare de 386L – 18 litri.
Noul frigider Samsung este, de asemenea, conceput pentru a păstra prospețimea produselor alimentare până la de două ori mai mult timp.
 
Noul model asigură că toate alimentele depozitate sunt răcite corespunzător, indiferent unde sunt plasate în frigider. Echipat cu cele mai populare caracteristici ale tehnologiei de refrigerare Samsung, noul frigider este echipat cu all around cooling pentru o prospețime maximă.
 
Compresorul pentru cel mai recent frigider congelator reglează automat viteza în funcție de cererea de răcire pe șapte niveluri. Compresorul avansat necesită astfel mai puțină energie, minimizează zgomotul și chiar reduce uzura.
 
 

Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu a absolvit facultatea de Drept cu dublă specializare Drept și Criminologie. Este de origine est-europeană, cu experiență bogată în comunicare și relații publice. Anterior a lucrat ca specialist în marketing în România, iar din 2015 pledează împotriva regimurilor autoritare și a abuzurilor drepturilor omului. În 2017, a devenit editorialist la România Liberă, contribuind la jurnalismul de investigație și cercetarea socială europeană. Ea a dezvoltat o relație excelentă cu ONG-uri precum Freedom Association (Londra) și Open Society Foundation (Londra). Activitatea ei include traducerea și publicarea de sondaje pe probleme semnificative pentru Europa, de la alegeri politice până la opinii privind crizele de sănătate (pandemia Covid), cea mai recentă preocupare fiind legată de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.
Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă