Tot ce trebuie să știi despre montarea de fibră optică, pe vanzari-electronice-telecoms.ro

Instalarea unei rețele de fibră optică nu mai reprezintă chiar un lux, așa cum se întâmpla cu câțiva ani în urmă.

Share

Rl online 0 comentarii

26.02.2021 - 14:00

Dacă despre echipamentele de redare și distribuție a semnalului nu putem să ne dăm cu părerea, ceea ce putem spune este că tragerea unui cablu de fibră optică în apartament sau într-o clădire de birouri este astăzi cu mult mai facilă.

Mai ales când ai alături un partener precum vanzari-electronice-telecoms.ro. Specializat în comercializarea de cabluri pentru transmisie de date și accesorii pentru acestea, site-ul menționat îți pune la dispoziție absolut tot ce ai nevoie pentru ca rețeaua ta să fie instalată și să funcționeze la parametri maximi, încă din prima zi. De la cabluri propriu-zise, scule pentru instalare și instrumente de manevrare a cablurilor de fibră optică, accesorii și consumabile, toate acestea le găsești astăzi într-un singur loc, accesând vanzari-electronice-telecoms.ro.

 

De ce ai nevoie pentru instalarea unei rețele de fibră optică

Înainte de toate, trebuie spus că fibra optică este astăzi suportul suprem de transmisie a datelor în domeniul telecomunicațiilor, care permite lățimi de bandă mult mai mari decât celelalte medii telecom. Mai mult, un cablu fibra optica poate înlocui cu succes vechile cabluri de metal, fiind totodată mai fiabilă, mai eficientă și mai ușor de manevrat decât vechea tehnologie.

Nu mai punem la socoteală faptul că, spre deosebire de cablurile electrice, semnalul transmis prin cablu fibra optica nu este influențat de șocurile de natură electromagnetică. Toate acestea sunt atuuri de luat în calcul atunci când intenționăm să ne instalăm o rețea de cablu sau de internet.

Când vine vorba de instalarea propriu-zisă însă, aceasta este rezervată profesioniștilor, care pot găsi în vanzari-electronice-telecoms.ro un partener de încredere. Din acest punct de vedere, platforma amintită îți pune la dispoziție absolut tot ce ai nevoie pentru instalare, începând de la cablu fribră optică, până și conectori, scule profesionale și aparate de măsură fibră optică.

Totodată, pe vanzari-electronice-telecoms.ro vom găsi și echipamente și dispozitive pentru manevrarea cablurilor. Prin urmare, un specialist în instalare de cablu fibră optică va avea nevoie în mod obligatoriu de o scară, de un derulator pe tambur pentru cabluri, dispozitive de prindere aeriană sau coliere pentru strângere. De asemenea o trusă completă va cuprinde clești și cuțite speciale pentru dimensionarea și dezizolarea cablurilor.

Pentru a funcționa la parametri optimi și o perioadă cât mai mare de timp, o  bună rețea de fibră optică va trebui să fie instalată într-un mediu optim. Tot pe vanzari-electronice-telecoms.ro vei găsi toată gama de aparate de măsură și control de care ai nevoie în această operațiune, începând de la aparatele de măsurare a intensității curentului electric, până la cele de măsurare a temperaturii și umidității din încăperi, pentru o instalare optimă. 

Prin urmare, dacă ești un profesionist în domeniul instalării de cablu fibră optică, te poți adresa oricând vanzari-electronice-telecoms.ro la [email protected] com sau prin formularul de contact atașat. Modul de transmitere a comenzilor este unul foarte simplu, asemănător oricărui magazin online, plata putând fi efectuată fie prin ordin de plată, fie ramburs.

Comentarii