15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăTechTop telefoane 2018 cu cele mai bune camere ale momentului

Top telefoane 2018 cu cele mai bune camere ale momentului

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/woman-in-yellow-blouse-and-blue-jeans-taking-selfie-while-sitting-on-car-787472/

 

Camera foto este poate unul dintre cele mai importante lucruri de care ținem cont, atunci când ne cumpărăm un smartphone nou. Vrem să facem poze clare, pline de culoare și încărcate cu suficientă lumină, fie zi sau noapte, pentru a surprinde cadre unice, alături de cele mai dragi persoane din viața noastră.

 

Cum producătorii de telefonie mobilă scot device-uri performante pe bandă rulantă, ce dispun de camere absolut uimitoare, ai de unde alege atunci când vrei să îți cumperi un telefon nou cu o cameră bună. Așadar, ne-am gândit să trecem în revistă astăzi 5 smartphone-uri ce ies în față, atunci când apeși CLICK!! pentru o poză de neuitat. Iată care sunt acestea:

 

1. Samsung Galaxy S9

2. Huawei P20 Pro

3. Google Pixel 2

4. iPhone X

5. LG G7 ThinQ

 

1.   Samsung Galaxy S9
 

Dacă ai auzit de la prieteni sau de pe net că acest telefon face poze absolut uimitoare și vrei să îți cumperi un Samsung Galaxy S9 la cel mai bun preț, credem că faci cea mai inspirată alegere. Într-adevăr, Samsung Galaxy S9 anulează ideea de calitate discutabila a unui cadru surprins. Cele două moduri f-stop ale camerei de 12 MP captează pentru tine exact lumina de care poza ta are nevoie, indiferent de momentul zile în care tu apeși CLICK!!

 

Zi sau noapte, Samsung Galaxy S9 filmează 4K, fiind de altfel primul smartphone din istorie ce permite filmări în acest format, la o viteză uimitoare de 60 de frame-uri pe secundă. Bateria sa de 3000 mAh este de partea ta în vacanță, oferindu-ți suficient timp pentru ca tu să faci toate pozele din lume, selfie-uri sau cadre panoramice, în cele mai vibrante culori.

2. Huawei P20 Pro
Cei de la Huawei au lansat în ultimii ani smartphone-uri ce au depășit absolut orice așteptare, iar capitolul CAMERE FOTO nu a fost deloc ignorat. Huawei P20 Pro este exact telefonul mobil pe care vrei să îl iei cu tine în excursie.

 

Cum suna 40 MP pe o cameră de smartphone? Știm, absolut colosal, iar aceasta este doar una dintre cele 3 camere pe care Huawei P20 Pro le pune la bătaie, pentru poze mai vii decât realitatea. Cât despre camera frontală, 24 MP surprind absolut fiecare detaliu al unui selfie perfect, făcut în fata Colosseumului sau atunci când soarele din spatele vostru intră în mare.

3. Google Pixel 2
Știm că atunci când spui Google, spui softuri utile pentru viața de zi cu zi, atât la birou, cât și acasă. Însă cei de la Google au scos unul dintre cele mai bune smartphone-uri ale acestui an, cu o cameră de 12.3 MP ce captează imagini vii, indiferent de momentul zilei.

 

Și asta datorită diafragmei f/1.8, dar bazându-se îm același timp și pe un software extrem de bun, ce susține întregul demers, însă la ce te-ai fi așteptat de un smartphone produs de gigantul american? Dacă nu trece o zi fără să faci zeci de selfie-uri, Google Pixel 2 este alegerea potrivită pentru tine, fiind poate cel mai bun telefon mobil în acest sens, din topul despre care discutam.

 

4. iPhone X
Să ai ultimul model de iPhone spune multe despre tine, însă atunci când claritatea pozelor este pe aceeași lungime de undă cu doza de coolness pe care noul iPhone X ți-o oferă, ai făcut cea mai bună alegere de cumpărare. Despre pozele pe care le face acest telefon, numai de bine, pentru că dispune de o cameră principală duală de 12 MP, precum și de o cameră frontală de 7 MP, ce surprind culori și detalii superbe ale vacanței tale, într-un mod absolut uimitor.

 

Fii mereu în centrul atenției, atunci când faci selfie-uri cu telefonul tău mobil iPhone X de la Apple, pentru că are o cameră cu diafragmă de f/2.4, ce absoarbe în cadrele surprinse lumina potrivită, fie că este mijlocul zilei, fie că soarele s-a ascuns de ceva timp după linia orizontului. Așadar, iPhone X ocupă pe bună dreptate acest top, iar dacă vrei să faci mereu fotografii wow, pe care să treci apoi și prin filtrul unor aplicatii de editat poze, acest telefon este cea mai bună alegere.

5. LG G7 ThinQ
Lansat în mai 2018, LG G7 Thing dispune de 2 camere principale de 16 + 16 MP, ce formează Echipa Fantastică, atunci când tu vrei să faci o poză cu acest telefon. De ce spunem asta?

 

Pentru că spre deosebire de alte ansambluri de camere despre care am discutat mai sus, acestea două rezolvă extrem de simplu problema cadrului din poză: dacă prima (apertură f/1.6) se ocupă atât de claritate și culori, cât și de surprinderea unui spațiu cât mai cuprinzător, cea de-a doua cameră face un lucru cu adevărat uimitor.

 

În loc să ofere suport pe partea de efecte, luminozitate, culoare, așa cum am văzut la camerele telefoanelor de mai sus, cea de-a două cameră de 16 MP de pe spatele lui LG G7 ThinQ oferă și mai multa calitate fotografiilor tale. Așadar, cât mai multe detalii, oameni, obiecte în aceeași poză plină de viață.

 

Intră chiar acum pe f64.ro și ia-ți unul dintre telefoanele de mai sus, pentru că pozele pe care le poți face cu acestea sunt mai vii ca niciodată!

 

Cele mai citite

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Nicu Ștefănuță a depus plângere la CNCD împotriva preotului Nicolae Tănase, din cauza declarației revoltătoare la adresa femeilor abuzate sexual

Europarlamentarul independent Nicu Ștefănuță, vicepreședinte al Grupului Verzilor din Parlamentul European, a depus o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) împotriva preotului...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă