Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Te-ai săturat să cari încărcătorul după tine? Se schimbă standardele în telefonia mobilă!

Smartphone-urile vor primi o tehnologie nouă ce permite utilizatorilor să scape de stresul rămânerii fără acumulator exact când au cea mai mare nevoie de telefonul mobil.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 28.07.2020 - 08:53

Qualcomm își prezintă ultima generație de tehnologie de încărcare super-rapidă a telefoanelor mobile pentru a-i scuti pe utilizatori de stresul închiderii smartphone-urilor înainte de a ajunge la o priză pentru a le alimenta.

Quick Change 5 va avea viteze de încărcare de peste 100W. Ce înseamnă asta? Un smartphone de ultimă generație ce permite încărcarea super-rapidă s-ar putea alimenta 100% în maxim 15 minute, adică fix într-o scurtă pauză de o cafea. Timpul pentru încărcarea cu 50% este impresionant, producătorii anunțând că este nevoie de doar 5 minute pentru ca acumulatorul să fie încărcat la jumătate din capacitate.

Ultima generație este cu 70% mai eficientă decât versiunea anterioară și de aproape 4 ori mai rapidă la încărcare. Qualcomm spune că a reușit să scadă cu până la 10 grade temperatura în timpul super-încărcării. Generația a cincea poate fi folosită și la telefoanele aflate acum în uz și care beneficiază de încărcare rapidă dar eficiența maximă va fi pe smartphone-urile produse din septembrie.

Comentarii

loading...