10.9 C
București
luni, 25 martie 2024
AcasăSpecialIata ce lucruri trebuie sa stii despre o husa de telefon inainte...

Iata ce lucruri trebuie sa stii despre o husa de telefon inainte de a achizitiona una (P)

Ok, ti-ai cumparat un telefon nou si acum, cu siguranta iti doresti sa nu-l zgarii sau mai rau, sa-l scapi din mana pe beton. Aici intervin husele care, promit ele, in cazul intamplarii unui scenariu apocaliptic asa cum a fost cel de mai sus, diminueaza impactul cu solul sau reduc riscul de uzura a telefonului tau! Iata ce lucruri trebuiesc stiute, inainte de a-ti achizitiona o husa de telefon!

Accesul la butoane

O husa de telefon poti gasi la orice magazin specific sau in orice mall. Problema mai mare este atunci cand decizi sa iti cumperi husa de pe un magazin online, pentru ca nu poti proba cat de bine vine husa telefonului tau, de aceea trebuie sa te asiguri ca ai luat o husa exacta, pentru modelul tau de telefon. Desigur, mai poti masura si tu husa si telefonul, sa fii sigur ca ti-ai comandat o husa potrivita.

Adesea li se intampla persoanelor care nu sunt atente, sa cumpere o husa nepotrivita, asadar accesul la butoanele laterale este limitat sau chiar inexistent! In acest fel, ce rost mai are o husa, chiar daca iti protejeaza telefonul, daca nu-ti poti folosi telefonul avand acces la toate butoanele?

Materialul husei

O husa buna se pliaza exact pe modelul telefonului. Datorita materialelor diverse din care poate fi confectionata o husa, ai libera alegere sa-ti imbraci telefonul in ce material doresti: plastic, piele, metal sau cauciuc. Poti alege un material mai rezistent care sa-ti confere mai multa incredere sau unul mai elegant, placut la atingere si ochiului.

Intretinerea husei

Ti-ai cumparat o husa, totul bine si frumos, dar nu uita dupa ceva timp, sa o mai si cureti. Diferite reziduuri sau chiar scame din buzunar se pot strange pe interiorul husei. Fiecare husa se curata diferit in functie de materialul din care este facuta. De exemplu, o husa din piele nu trebuie niciodata curatata cu spirt sau alte substante inflamabile, nu doar pentru ca se deterioreaza, dar nici nu vreau sa imi imaginez un scenariu in care iti aprinzi o tigara avand telefonul in mana, iar tu tocmai ce ti-ai curatat husa cu petrol sau benzina. Glumesc, sper sa nu faci asta!

Husa din piele o poti spala cu apa calda si un sapun care, de preferat, sa contina glicerina sau o substanta de regenerare a tesutului. Foloseste o periuta sau carpa moale si freaca locul patat pana cand acesta dispare, o lasi apoi la uscat si cand o vei pune din nou pe telefon, nu doar ca va fii curata, dar va mirosi si mai bine!

Daca ai o husa din plastic sau cauciuc, o poti sterge cu un pachet de servetele umede, solutie speciala de curatat sau chiar putin spirt. In locurile mai greu accesibile, unde sunt butoanele laterale, poti folosi betisoare de ureche.

Ecranul telefonului

Sunt huse Iphone si Samsung sau carcase de telefon ce iti ofera posibilitatea de a vedea ecranul telefonului fara sa dai husa la o parte. Daca iti achizitionezi una de genul acesta, asigura-te ca este fixata corect pe telefonul tau si poti vedea pe ecran bateria, ceasul si notificarile atunci cand primesti mesaje noi sau ai un apel pierdut. Pe langa asta, iti mai poti cumpara si o folie de protectie. O zgarietura pe ecran e cam greu de ignorant iar pentru cativa bani in plus, merita aceasta investitie. Sa nu mai vorbim despre costul schimbarii ecranului in caz de evenimente neplacute.

Stilul

Culorile pe care le alegi sa le aiba husa ta spun multe despre tine, asa ca asigura-te ca faci o impresie buna! Incearca sa asortezi culoarea telefonului cu cea a husei si de ce nu, cu a hainelor pe care le porti. O husa simpla si eleganta (precum cele de pe www.magazone.ro/12-huse-accesorii-iphone) transmite seriozitate si punctualitate in timp ce una colorata, personalizata mai mult, arata ca esti o persoana mai vesela, mai sociabila si deschisa la a invata lucruri noi.

Daca te-a ajutat acest articol sa-ti alegi o husa de telefon speciala pentru tine, nu ezita sa dai un share, sa putem ajuta cat mai multi oameni. Daca ai intrebari, lasa un comentariu in sectiunea dedicata iar eu te voi ajuta cu drag sa alegi o husa potrivita pentru tine!

Cele mai citite

Viața secretă a liderilor serviciilor secrete. Fenomentul J. Edgar Hoover

Memorialistica despre viața secretă a foștilor șefi de servicii secrete continuă să stârnească interesul cititorilor. Cum au fost ei aleși? Din ce mediu au...

Eko News: Pionieratul Jurnalismului Digital în Era Informației

Într-o eră dominată de fluxul rapid și adesea neîntrerupt de informații, discernământul și integritatea în jurnalism devin nu doar valoroase, ci esențiale. Eko News,...

Viața secretă a liderilor serviciilor secrete. Fenomentul J. Edgar Hoover

Memorialistica despre viața secretă a foștilor șefi de servicii secrete continuă să stârnească interesul cititorilor. Cum au fost ei aleși? Din ce mediu au...
Ultima oră
Pe aceeași temă