6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialCamera digitala cu telefon

Camera digitala cu telefon

Functiile avansate pentru fotografie din dotarea noului terminal K810 Cyber-shot de la Sony-Ericsson il pun pe utilizator intr-o grea dilema privind definirea produsului: camera digitala cu functiuni de telefon mobil sau telefon mobil cu o camera cu performante sporite. Terminalul include o camera de 3,2 megapixeli, care are functia de focalizare automata si blit cu xenon. Aplicatii precum Photo fix ajuta la imbunatatirea calitatii imaginii pozelor dumneavoastra imediat dupa ce au fost realizate.
În modul de utilizare a camerei, blitul cu xenon, cu functie de reducere a efectului de ochi rosii, ajuta la obtinerea unor poze de foarte buna calitate in conditii de luminozitate scazuta. Totodata, icoanele iluminate ale camerei permit utilizatorului sa selecteze optiunile avansate ale camerei (ca marimea pozei sau timpii de fotografiere automata) prin simpla apasare a unuia dintre butoanele asociate icoanelor. Ca urmare, nu este nevoie de navigarea prin tot meniul. Daca o poza are nevoie de imbunatatiri dupa ce a fost realizata, atunci functia Photo fix poate optimiza luminozitatea si contrastul imaginii la apasarea unui singur buton. Totodata, daca utilizatorul fotografiaza obiecte in miscare, functia BestPic ii va permite sa faca noua poze intr-o succesiune rapida si sa o aleaga apoi pe cea mai reusita.
Telefonul K810 este compatibil UMTS 2100 (GSM 900/1800/1900). Telefonul mai dispune de o camera pentru apelare video, player audio si player video, radio FM cu RDS.

Daniel Popa
Daniel Popahttp://daniel-popa
Daniel Popa, sef departament Corespondenti
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă