Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sectorul 5 are peste zece platforme online pentru serviciile oferite cetățenilor

Primăria Sector 5, prin Direcția de Impozite și Taxe Locale Sector 5, a deschis peste zece platforme online pentru serviciile oferite locuitorilor din acest sector.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 27.07.2020 - 19:06

Prin intermediul a peste 10 platforme informatice, orice cetățean al sectorului 5 poate afla care sunt obligațiile sale de plată (taxe, impozite, amenzi), poate face plăți online, poate obține certificate de atestare fiscală și primi decizii de impunere, poate înregistra electronic pe rolul fiscal personal imobile și mașini, poate comunica petiții sau reclamații.

Câteva dintre aceste platforme sunt www.ghiseul.ro (pentru plata de impozite și taxe locale), aplicația „mobilPay Wallet” (pentru plăți cu telefonul mobil) și aplicația „Primăria Sector 5” (care va permite plăți și programarea la diferite servicii), precizează un comunicat de presă transmis, luni, de Primăria Sectorului 5.

De asemenea, locuitorii din Sectorul 5 pot face plăți prin stațiile de plată SelfPay, stațiile de plată QIWI, centrele de plată Un-Doi și prin automatele de plată WESTACO, existente în benzinării.

Comentarii

loading...