Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Saint-Gobain anunţă lansarea celei de-a 4-a ediţii a competiţiei Rigips National Trophy, unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei pe bază de gips-carton.

SAINT-GOBAIN premiază excelenţa în execuţia construcţiilor

Concursul Rigips National Trophy premiază proiectele ce evidenţiază excelenţa în execuţia clădirilor, soluţiile inovatoare şi echipele din care fac parte constructori, arhitecţi, designeri de interior, dezvoltatori, proprietari sau furnizori de materiale de construcţii.

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 29.05.2019 - 22:08

“Compania noastră încurajează profesionalismul în domeniul construcţiilor şi susţine calitatea superioară în execuţia lucrărilor. De-a lungul timpului, România s-a evidenţiat prin proiecte de excepţie, care s-au calificat în etapa internaţională a acestui concurs şi au adus plus valoare în sectorul construcţiilor. Astfel, încurajăm constructorii, arhitecţii, dezvoltatorii şi alte părţi interesate să se înscrie în competiţie, pentru a primi recunoaşterea pe care o merită”, a declarat Ovidiu Păscuţiu, Director General al Grupului Saint-Gobain în România.

Ovidiu Păscuţiu

În competiţie se pot înscrie toate companiile care au construit sau au în curs de construire clădiri pe teritoriul României, care vor fi finalizate până la 31 iulie 2019, la realizarea cărora s-au folosit soluţii de compartimentare sau finisare în sistem complet Rigips®: pereţi de compartimentare şi tencuieli uscate, plafoane false fixe şi demontabile, canale de desfumare, ventilaţie, protecţii la foc ale structurilor metalice, şape flotante, lucrări de tencuieli şi gleturi.

Înscrierea este gratuită şi se poate face până pe data de 31 iulie. Trofeul se acordă pentru excelenţa şi inovaţia în execuţia lucrărilor de construcţie la următoarele categorii: Soluţii pe bază de gips-carton; Soluţii pe bază de ipsos; Inovaţie şi dezvoltare durabilă; Clădiri rezidenţiale; Clădiri non-rezidenţiale; Plafoane. Criteriile de evaluare iau în considerare calitatea execuției, funcționalitatea şi estetica, respectarea cerințelor tehnice şi dezvoltarea unor soluții inovatoare.

Proiectele câştigătoare în etapa naţională au şansa de a participa la Saint-Gobain Gypsum International Trophy 2020, care va avea loc în aprilie 2020, la Atena, alături de proiecte din alte zeci de ţări.

Detalii despre înscrieri şi condiţiile de eligibilitate pot fi accesate pe site-ul oficial al competiţiei: www.rigipstrophy.ro.

Despre Saint-Gobain Gypsum International Trophy

Saint-Gobain Gypsum International Trophy este un eveniment de tradiţie, lansat de Grupul Saint-Gobain în anul 1998. Trofeul se acordă pentru excelenţă şi inovaţie în execuţia lucrărilor prin utilizarea produselor pe bază de gips şi a sistemelor aferente. Totodată, competiţia stimulează crearea de soluţii noi care răspund provocărilor momentului: eficienţa energetică, protecţia mediului şi dezvoltarea durabilă.

În 2018, în finala de la Lisabona au ajuns 87 de proiecte, la eveniment participând aproximativ 450 de invitaţi. România a avut trei proiecte reprezentative pentru utilizarea soluţiilor şi sistemelor Rigips®, care au demonstrat profesionalismul în execuţie al echipelor de constructori: The Mansion Boutique Hotel, Bucureşti (categoria clădiri non-rezidenţiale), Exclusive Residence, Iaşi (categoria clădiri rezidenţiale) şi Clădirea de birouri din localitatea Reci, judeţul Covasna (categoria inovaţie şi dezvoltare durabilă). Acest  ultim proiect,  certificat  Multi  Confort, proiectat de TECTO Arhitectura, a câştigat Locul II la categoria Inovaţie şi dezvoltare durabilă  la  Saint-Gobain  Gypsum International Trophy, Lisabona 2018.

 

 

 

Comentarii

loading...