Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Rusia intenţionează să pună pe orbită noi sateliţi

Agenţia spaţială rusă Roscosmos preconizează punerea pe orbită a patru sateliţi de tipul Resurs-PM între 2022 şi 2025, capabili să înregistreze lansări de rachete, a informat marţi directorul adjunct al instituţiei, Valeri Zaiciko, citat de EFE.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 13.11.2018 - 13:30

Responsabilul cu sistemele speciale de navigaţie al Roscosmos a precizat că sateliţii Resurs-PM sunt dotaţi cu dispozitive cu caracteristici îmbunătăţite, potrivit agenţiei RIA Novosti.

Resurs-PM este versiunea modernizată a sateliţilor Resurs-P, lansaţi în 2013, 2014 şi 2016.

Roscosmos mai intenţionează să pună pe orbită în 2020 şi 2021 alţi doi sateliţi de tip Resurs-P, concepuţi pentru a măsura contaminarea mediului înconjurător, pentru a supraveghea zonele naturale protejate şi pentru a căuta zăcăminte de resurse minerale.

Comentarii

loading...