Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

• Unde este cea mai mare si cea mai rapida crestere a pietei pentru productia de piese auto?

Productia de piese auto pentru vehicule - analiza si prognoze

Cum se raporteaza piata economica generala, demografia si alte piete similare la aceasta nisa? Care sunt fortele care vor modela piata de acum inainte? Iată răspunsurile la aceste intrebari si la multe altele de interes pentru producatorii de piese pentru autovehiculei.

Share

Rl online 0 comentarii

17.02.2020 - 16:34

Un mic clasament al regiunilor producatorilor .

Asia Pacific a fost cea mai mare regiune de pe piata mondiala a productiei pentru piese auto, ea reprezentand mai bine de 41% din piata in 2019.

Europa de Vest, cu 26% din piata mondiala a productiei de piese pentru autovehicule, a fost a doua cea mai mare regiune.
Africa a fost regiunea cu ponderea cea mai mica pe piata mondiala a producatorilor de piese pentru autovehicule.

Producatorii de autovehicule se reorienteaza

Producatorii de autovehicule, produc motoare care garanteaza economia de combustibil si performante mai mari. Motoarele cu combustie eficienta cresc economia de combustibil a autovehiculelor si permit producatorilor de vehicule cu motor sa respecte normele de emisie ale mai multor guverne de stat si nationale din intreaga lume.

Producatorii de motoare se reorienteaza si ei

Producatorii de motoare, se reorienteaza catre tehnologii precum aprinderea avansata, injectia directa de combustibil, sincronizarea variabila a supapei si transmisia avansata. Acest lucru reduce dimensiunile motorului si creste puterea acestuia.

De exemplu, in decembrie 2016, producatorul auto Toyota a lansat noi motoare bazate pe Toyota New Global Architecture (TNGA) pentru benzina standard si vehicule hibride. In prezent, se preconizeaza ca motoarele pentru autovehicule bazate pe TNGA vor oferi o economie de combustibil de pana la 20% si cresterea puterii motorului cu pana la 10% in comparatie cu motoarele Toyota deja existente.

Caracteristicile pietei de piese auto - raport global

Caracteristicile pietei, dimensiunea, cresterea, segmentarea, defalcarile regionale, peisajul competitiv, cotele de piata, tendintele si trategiile de pe aceasta piata, toate influenteaza raportul global al producatorilor.

Acest raport urmareste si cresterea istorica si prognoza pietei dupa geografie. Totodata, el plaseaza piata in contextul global, comparand-o cu alte piete.

Utilitatea raportului global al producatorilor de piese pentru masini

Sectiunea privind caracteristicile pietei al raportului, defineste si explica piata de piese autovehicule, oferind o imagine despre marimea pietei. Ea acopera atat istoricul cresterilor, cat si prognoza pentru viitor. Factorii externi care influenteaza si controleaza cresterea pietei, sunt, in primul rand, soferii si restrictiile impuse de normele noi adoptate pentru protectia mediului.

Segmentarea pietei de piese auto

Defalcarea regionala pe tari, ofera valori importante si o analiza interesanta a pietei din fiecare areal geografic. Totodata, astfel se creeaza posibilitatea de a compara dimensiunile pietei in functie de geografie, istoricul cresterii si prognozele.

Aceasta statistica acopera toate regiunile, tarile dezvoltatre cheie si pietele emergente majore. Ea permite comparatii care tin cont de economia tarii si de populatie si ofera o metode de a analiza si a observa modul in care este influentata industria pieselor auto.

Peisajul competitiv ofera o descriere valoroasa a cotelor de piata si o descriere a companiilor de top.

 

Comentarii

loading...