Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Producătorii anticipează vânzări de ordinul milioanelor de smartphone-uri plabile

Piața smartphone-urilor pliabile va cunoaște o creștere substanțială în următorul an, anticipează producătorii unor astfel de modele.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 22.09.2020 - 11:21

5 milioane de smartphone-uri pliabile se așteaptă producătorii să comercializeze în următorul an, pe o piață dominată autoritar și la aceste modele de producătorul Samsung.

Samsung este urmat în acest moment de Huawei și Motorola dar se așteaptă ca alți producători să se adreseze iubitorilor de smartphone-uri pliabile, potrivit Display Supply Chian Consultants, citați de News.ro.

Cum Huawei are probleme și este într-un trend descendent pe piața de smartphone-uri iar Motorola încearcă să recupereze terenul pierdut în ultimii ani, se anticipează că 80% dintre smartphone-urile pliabile să fie vândute de Samsung, modelele Galaxy Z Flip şi Z Fold 2.

Comentarii