Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Donald Trump

Președintele Trump vrea să trimită din nou astronauți pe Lună și chiar pe Marte

Președintele Donald Trump va semna o directivă în baza căreia astronauții americani vor fi trimiși din nou pe Lună și chiar pe Marte, menționează un anunț al Casei Albe citat de agenția Reuters, informează Agerpres.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 12.12.2017 - 14:13

'Directiva Politicii Spațiale' dispune NASA "să conducă un program inovativ de explorare spațială pentru a trimite din nou astronauții americani pe Lună și chiar pe Marte", a anunțat purtătorul de cuvânt Hogan Gidley.

Acesta din urmă a adăugat că decizia lui Trump se bazează pe recomandările venite de la Consiliul Național Spațial.

'Această decizie va schimba politica națiunii noastre privind zborul în spațiu, pentru a ajuta America să devină forța directoare în industria spațială, să obțină noi cunoștințe din Cosmos și să impulsioneze avansul tehnologic', a mai menționat același purtător de cuvânt.

Comentarii