22.8 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăTechPiese de schimb si multe altele!

Piese de schimb si multe altele!

Descoperirea magazinului Tractorsud.ro a fost o adevarata revelatie pentru mine, deoarece intotdeauna m-am confruntat cu aceasta problema de a nu avea la indemana piese Laverda sau orice alt tip de piese de schimb pentru utilaje agricole. Zic piese Laverda, deoarece combina pe care o folosesc este produsa de catre acest brand, un nume recunoscut in lumea agricola. Laverda este un producator de combine agricole si echipamente pentru recolta fanului, cu sediul in Breganze, Italia. A fost fondata in 1873 de Pietro Laverda pentru a produce unelte agricole in provincia Vicenza. In anul 1963 a fost fabricata prima combina autopropulsata Laverda, M120. Laverda a format un parteneriat cu Fiat in 1981 si va face parte din acea companie timp de aproximativ 20 de ani. 

Acesta este probabil si motivul pentru care multi agricultori aleg brand-ul Laverda, deoarece prezinta incredere si traditie. Tractorsud.ro are o gama vasta de piese combina Laverda la dispozitia clientilor, iar pentru a le comanda este foarte simplu. Clientii mai intai se logheaza pe site, introduc datele lor personale de livrare, iar comanda poate fi platita online cu cardul sau ramburs la curier. Astfel, agricultorul roman poate rezolva rapid schimbul unei piese la combina sa Laverda. Tractorsud.ro este mereu prezent pentru ajutor!

In lumea agriculturii, metodele ancestrale au disparut. Metodele de agricultura sunt acum inlocuite prin tehnici din ce in ce mai inovatoare. Tractorul agricol, in primul rand, este din ce in ce mai eficient.

Statistic vorbind, 80% dintre fermieri se bazeaza deja pe internet pentru a lucra mai bine si mai eficient. Acesta este obiectivul agriculturii conectate: promovarea lucrarilor de precizie, care respecta mai mult mediul, fiind totodata mai productiva. Exista deja, de exemplu, statii meteorologice echipate cu senzori care analizeaza temperatura, umiditatea, precipitatiile si viteza vantului. Datele sunt transmise regulat fermierului printr-o aplicatie. Acest lucru ii permite sa-si adapteze irigarea sau sa gestioneze mai bine utilizarea ingrasamintelor.

 

 

Viitorul va oferi senzori si mai buni, care la randul lor vor oferi tot felul de informatii suplimentare, despre cultura si despre sol. Informatii care va vor permite cu adevarat sa urmati zilnic evolutia plantelor si chiar sa obtineti sfaturi utile de la experti pentru gestionarea optima a parcelelor. Insa, aceste masinarii vor necesita mentenanta in mod regulat pentru a functiona la capacitati maxime.

De aceea, Tractorsud.ro ramane alegerea cea mai buna pe care un fermier o poate face. Indiferent de tipul agricultorului, fiind amator sau profesionist, acesta trebuie sa aiba intotdeauna la indemana un furnizor de ingrasamant, echipamente de prasit, accesorii si piese de schimb pentru utilaje. Acestea din urma sunt consumabile care se pot termina sau necesita sa fie schimbate cat mai des. 

In orice caz, fermierul in ziua de astazi are un aliat pe masura, deoarece Tractorsud.ro este recunoscut pentru calitatea serviciilor si a produselor. Comenzile de la Tractorsud.ro ajung foarte repede la clienti, iar asistenta online, prin e-mail sau telefonica ofera clientilor sansa de a afla mai multe despre produsul pe care intentioneaza sa il cumpere. 

Chiar si pentru cei neexperimentati in agricultura, acest domeniu devine usor de inteles, iar masinariile folosite la munca nu mai sunt o problema atunci cand trebuie reparate. Comandati piese Laverda de la Tractorsud.ro!

 

Cele mai citite

AUR l-a reclamat pe Cîrstoiu la Direcția Antifraudă Fiscală

Președintele filialei AUR București, Mihai Enache, anunță că l-a reclamat la Direcția Generală Antifraudă Fiscală pe medicul Cătălin Cîrstoiu, candidat la Primăria Capitalei. "Mihai Enache,...

BEC a stabilit că alegătorii ce au domiciliul în străinătate și reședința în țară din 11 aprilie nu vor vota la alegerile locale

Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat, marţi, o hotărâre care prevede că alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară începând...

Stoltenberg, după discuția purtată cu Klaus Iohannis: „România este esenţială pentru apărarea Flancului Estic al NATO”

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat marți seară, după discuţia cu preşedintele Klaus Iohannis, că România este esenţială pentru apărarea Flancului Estic...
Ultima oră
Pe aceeași temă