In 2017, Steyr a sarbatorit a 70-a aniversare si Tractorsud.ro este unul dintre magazinele din Romania care a contribuit activ la longevitatea acestui brand.

Peste 70 de ani de traditie si inovatie!

Inca de la inceput, Steyr a insemnat o inovatie in domeniul agriculturii si este specializat in fabricarea de tractoare la cele mai inalte standarde de calitate, confort excelent si valoare stabila ridicata

Share

Rl online 0 comentarii

21.02.2020 - 14:25

Steyr continua aceasta poveste de succes cu aceeasi pasiune, aducand eficienta, confortul si tehnologia intr-un singur produs. Tractorsud.ro este, de asemenea, o firma cu traditie in agricultura modena, fiind magazinul cel mai accesat de catre agricultorii romani. Pe site-ul Tractorsud.ro se pot gasi piese Steyr originale, preucm si alte brand-uri renumite.

Fie ca esti agricultor de talie mica sau joci la un nivel de productie nationala, un lucru este clar: pentru rezultate bune trebuie sa investesti! Utilajele agricole nu numai ca iti permit sa injumatatesti orele de munca, insa elimini riscul muncii in agricultura si maresti productia. O combina agricola si un tractor sunt investitia obligatorie pentru a face agricultura moderna. Steyr ofera cele mai efieicte tractoare la ora actuala. Desi, investitia poate fi un pic mare la inceput, pe parcurs toate costurile se amortizeaza. De asemenea, Tractorsud.ro ofera o gama de piese tractor Steyr permanenta pe site-ul lor, deci posesorii acestui brand vor putea face mentenanta in mod frecvent, avand mereu piese la dispozitie. 

Seria Steyr CVT va fi modernizata in 2020. In spatele denumirilor modelului Absolut CVT si Impuls CVT se afla un numar mare de imbunatatiri. Imbunatatiri care fac munca cu tractoarele si mai placuta, dar si mult mai confortabila. Aceste noi modele permit o diferentiere clara a modelelor CVT care se disting prin marime si tehnica. Impuls CVT este mai complet si mai manevrabil datorita ampatamentului redus, dar si mai usor in comparatie cu fratele sau mai mare, Absolut CVT. 

Noile modele Impuls CVT au unele modificari in comparatie cu predecesorii lor. Hota reproiectata si alte detalii de design le ofera un aspect modern mult mai adecvat anului 2020. Optimizarea esentiala priveste motorul. In loc de stadiul IV, acum se intalneste cu stadiul V. Datorita suportului integrat de gaze de evacuare HI-eSCR 2, elibereaza semnificativ mai putine particule decat pana acum. Intervalele mai lungi de intretinere a motorului scad semnificativ costurile de operare.

Cei sase cilindri foarte compacti si la indemana sunt deosebit de potriviti  pentru fermele mici si mijlocii. Acestea pot fi folosite acolo ca masini generale pentru lucrari dintre cele mai diverse. Seria STEYR 6150 de la 6175 Impuls CVT va intra pe piata in prima jumatate a anului 2020.

Aceste vesti vor bucura pe majoritatea agricultorilor romani, deoarece inovatia in agricultura este la fel de importanta ca in orice alt sector. De asemenea, Tractorsud.ro este primul care sa sustina aceste idei inovative, aducand piese combina Steyr si pentru tractoare, incurajand clientii sa foloseasca tot ce este nou in agricultura. Vorbind de o industrie care nu poate sa dispara niciodata, deoarece economia globala depinde de agricultura, decizia cea mai benefica pentru agricultori este sa investeasca permanent in utilaje mecanizate care sa aduca performanta cu minimul de efort depus. Iar Tractorsud.ro va fi mereu prezent pentru a ajuta acest domeniu vital!

 

 

 

Comentarii