Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O nouă înșelătorie de proporții face ravagii în România

Mii de români sunt afectați în urma acestei escrocherii puse la care de niște indivizi abili. Vă puteți trezi cu o factură imensă. Este vorba despre o înșelătorie constituită din apeluri din ţări precum Ghana, Filipine, Columbia si Cambodgia.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 26.04.2018 - 12:57

Mii de români sunt afectați în urma acestei escrocherii puse la care de niște indivizi abili.

 
Vă puteți trezi cu o factură imensă. Este vorba despre o înșelătorie constituită din apeluri din ţări precum Ghana, Filipine, Columbia si Cambodgia. Uneori sunt doar bipuri, alteori sunt apeluri care vă dau senzaţia că apelantul nu are semnal. Oricum ar fi nu trebuie să sunați înapoi, potrivit observator.tv.


 E nevoie de doar trei secunde pentru a fi victimă unei fraude telefonice, asta pentru că în fiecare zi, milioane de români cu abonament la telefonia mobilă primesc apeluri necunoscute. Este vorba despre roboți care inițiază apeluri din țări exotice.


La momentul în care vreți să răspundeți acelui apel, robotul închide. Dacă inițiați un apel puteți fi taxați cu o sumă între 60-120 de euro pe minut.

Înșelătoria nu se vede imediat, ci doar în momentul în care vine factura.

Comentarii

loading...