Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Asistăm la o adevărtă revoluţie a interactivităţii care favorizeză dezvoltarea soluțiilor de comunicații alternative, cum sunt conferiţele la distanţă

Noi soluţii de distribuţie audio şi video

Din diverse motive, între care unul dintre cele mai importante este criza financiară, două treimi din întreprinderile europene au redus cheltuielile de călătorii de afaceri în ultimii ani, înlocuind deplasările prin conferințe telefonice și alte sesiuni de videoconferințe

Share

Ion Diamandi 0 comentarii

Actualizat: 19.06.2019 - 15:27

O schimbare de practică fără precedent în istoria schimburilor comerciale și a organizării întreprinderilor care favorizeză dezvoltarea soluțiilor de comunicații alternative – în mai puțin de un deceniu s-a trecut de la un echipament audiovizual “mobil și evenimențial” la unul “instalat, anticipat și conectat” în clădiri. Se estimează că reuniunile la distanță vor putea înlocui în viitor peste 2 milioane de călătorii aeriene anual

În holurile de intrarea al firmelor, vizitatorii nu mai sunt surprinși să vadă o prezentare animată sau un meniu care defilează pe ecranul plat la o cafenea, etc. Este o revoluție efectivă în cadrul companiilor dar și în hoteluri, baruri, restaurante, hoteluri, unităţi comerciale, etc.  unde ecranul interactiv începe să înlocuiască progresiv tabla neagră!

Ecranele plate progresează în ansamblul clădirilor pentru „afișaj“ dar dezvoltarea lor cea mai dinamică are loc fără îndoială în sălile de reuniuni. Le găsim din ce în ce mai des în echipamentul suplimentar al videoproiectoarelor pentru a permite o consultare a fișierelor în paralel cu prezentarea principală sau pur și simplu ca suport al videoconferințelor.

De asemenea excelentul raport calitate preț, simplitatea comenzilor și a racordării seduc în special pentru micile săli de întâlniri, unde un mare ecran plat este cea mai bună alegere.

Preocupările centrate inițial pe rezoluție și pe mărimea ecranelor evoluează de asemenea, piața se orientează inexorabil spre «slim», ceea ce face mai naturală integrarea ecranelor în pereți.

Există soluții adaptate nevoilor,  inovatoare în termeni de distribuție audio și video şi uşor de instalat,  cum este d exemplu, noua priză compactă HD15 + Jack de la Legrand, ușor de identificat pentru utilizator (simbol proiecție) și un cablaj facilitat pentru instalator de un soclu compact cu terminale cu șurub.

Elementul de extensie audio-video HDL15 + Jack, permite transmiterea unui semnal de înaltă definiție în rezoluție UXGA la 100 metri distanță printr-un simplu cablu cu perechi torsadate.

Ultima ieșire, cutia multimedia, care se încorporează în doză în spatele ecranului plat, ușurează racordarea sa la perete fără fire aparente, prizele sale Mosaic permițând conectarea cu discreție totală a surselor necesare pentru o proiecție sau o prezentare.

Mai multe informaţii: www.electricianul.ro

Comentarii