Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Mobile Innovation la Bucureşti. Sorin Grindeanu vorbeşte despre tehnologia 5G

La Bucureşti se desfăşoară, miercuri, o nouă ediţie a Conferinţei anuale Mobile Innovation.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 28.03.2018 - 08:37

Principala temă a conferinţei este "Diagrama globală 5G în premieră în România: când va pătrunde noua tehnologie şi la noi?".

Invitaţii la Conferinţa de la Bucureşti vor discuta şi un raport de la Congresul Mondial al Mobilităţii care s-a desfăşurat la Barcelona, unde s-a discutat despre mobilitatea globală în beneficiul societăţii şi tehnologia în folosul comunităţilor.

La conferinţa de miercuri de la Bucureşti sunt aşteptaţi secretarul de stat din Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale Manuela Catrina, precum şi preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), Sorin Grindeanu.

Comentarii