Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mall ştiinţific la Măgurele

Între 23 şi 25 noiembrie, institutele de cercetare de pe platforma Măgurele organizează târgul de educaţie şi ştiinţă „Cu mic, cu mare... prin Univers”.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

Actualizat: 22.11.2018 - 13:18

Vineri, se vor deschide laboratoarele publicului doritor, care va putea să constate ce performanţe au şi că nu mănâncă degeaba bani de la buget, se arată într-un comunicat de presă remis ROMÂNIA LIBERĂ de Institutul de Științe Spațiale (ISS).

Sâmbătă, la sediul Facultăţii de Fizică din Măgurele se va declanşa o adevărată vânătoare de creiere, fiindcă institutele ştiinţice vor prezenta studenţilor şi tinerilor absolvenţi doritori ce locuri disponibile au pentru angajare. Deasemenea, se vor face experimente fizice spectaculoase şi se va discuta despre trecutul şi viitorul Platformei Măgurele. În final, duminică, vor fi dezbateri plurudisciplinare cu savanţi cunoscuţi pe plan mondial despre biotehnologii şi influenţa lor, protecţia datelor personale, identificare facială şi multe altele. Pe scurt, timp de trei zile platforma Măgurele va fi un adevărat “mall ştiinţific”, mai anunță organizatorii.

Comentarii

loading...