14.6 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialVideo în exclusivitate cu violul sau cum îţi virusează Dominique Strauss-Kahn calculatorul

Video în exclusivitate cu violul sau cum îţi virusează Dominique Strauss-Kahn calculatorul

Utilizatorii Facebook vor trebui să se ferească de un nou atac informatic care  infectează atât PC-urile cât şi Mac-urile cu viruşi de tip malware şi care se propagă printr-un mesaj care îl are protagonist pe Dominique Strauss-Kahn, scrie Huffington Post.

Virusul este deghizat sub forma unei ştiri şi atrage vizitatorii printr-un titlul şi o poză scandaloasă.

Mesajul apare în fluxul de ştiri şi este transmis de către un prieten curios şi ghinionist care te îndeamnă să dai click pe link spunându-ţi “O, rahat, uite încă un filmuleţ ciudat!” iar titlul este . “Şeful FMI, Dominique Strauss-Kahn – Video exclusiv cu violul – negresă  atacată”.

2011/06/02//183888-ohshit1.jpg

Pentru a oferi credibilitate “ştirii”, în lead scrie că nsoţită de un paragraf în care mama presupusei victime a violului comentează: “Dominique Strauss-Kahn nu dorea să devină preşedintele Franţei”, iar sursa ar fi ABC News.

Linkul te direcţionează către un server lituanian care infectează atât PC-urile cât şi Mac-urile. Varianta de Windows este un troian, iar cea de Mac OS este un program care seamănă cu antivirusul Mac Defender. 

Atacul a fost lansat joia trecută iar numărul de victime este încă necunoscut. Cei de la Apple au creeat un update care dezinfectează sistemele virusate, dar care nu poate opri downloadarea programului respectiv.

Între timp, virusul a luat forma altei ştiri care invită utilizatorul să o vizioneze pe Rihanna în ipostaze intime cu altă femeie. Aveţi grijă unde vizionaţi pornografie!

2011/06/02//183889-ohshit2.jpg

Cele mai citite

Introducere în lumea lansetelor feeder

Pescuitul la feeder a devenit una dintre cele mai apreciate tehnici de pescuit în rândul pescarilor profesioniști și amatori din România. Atracția pentru această...

Introducere în lumea lansetelor feeder

Pescuitul la feeder a devenit una dintre cele mai apreciate tehnici de pescuit în rândul pescarilor profesioniști și amatori din România. Atracția pentru această...

ACAROM: Producția de mașini din România a crescut cu peste 7% la început de an

Producţia naţională de automobile a crescut, în primele trei luni ale acestui an, cu 7,1%, până la 152.912 de unităţi, comparativ cu acelaşi interval...
Ultima oră
Pe aceeași temă