Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tinder - o platformă pentru fotografii XXX?

Un nou update la cea mai populară aplicație de dating din lume, Tinder, vă permite să partajați fotografii de tip Snapchat cu orice persoană cu care "vă potriviţi". Numite "momente", imaginile dispar în eter după 24 de ore. Cu siguranță, aceste "momente" vor fi doar de genul complet-îmbrăcat şi decent, nu?

Share

Andra Munteanu 0 comentarii

21.06.2014 - 10:26

Un nou update la cea mai populară aplicație de dating din lume, Tinder, vă permite să partajați fotografii de tip Snapchat cu orice persoană cu care "vă potriviţi". Numite "momente", imaginile dispar în eter după 24 de ore. Cu siguranță, aceste "momente" vor fi doar de genul complet-îmbrăcat şi decent, nu?

Iată cum funcționează: îţi faci o fotografie la secţiunea Matches a aplicaţiei, iar această fotografie este difuzată tuturor celor aflaţi în categorie. Aceştia pot glisa la stânga pentru a arăta că nu le place, sau la dreapta pentru a da like, aşa cum funcţionează şi când vine vorba de întregul profil.

"Oameniilor le place să folosească Tinder pentru bucuria de a glisa, aşa că am vrut să folosim aceeași metodă pentru a ajuta oamenii să se cunoască unii pe alții", spune Rad, fondatorul Tinder. Vei fi notificat dacă cineva a dat like fotografiei tale, iar aceste "momente" dispar de pe dispozitivul destinatarului după 24 de ore, dar rămân pe telefonul celui care le-a făcut. Ca și pe Snapchat, poţi desena pe fotografii cu culori luminoase sau poţi adăuga filtre.

O avalanşă de fotografii mai "indecente" te-ar putea face să renunţi la a te mai uita la "momentele" perechilor tale, iar dacă acestea ţi se par din cale-afară de îngrozitoare poţi alege să dai report sau block utilizatorului respectiv.

Se presupune că obiectivul acestei actualizări este de a ajuta Tinder să devină un loc unde oamenii pot întâlni noi prieteni, nu doar noi parteneri romantici. "Doar pentru că vă potriviţi nu înseamnă că trebuie să ieşi la întâlniri romantice cu acea persoană, ci te-ai putea potrivi cu un prieten cu care vrei să împărtăşeşti anumite momente," spune fondatorul Tinder, Sean Rad.

Schimbul de experienţe de viaţă fotografiate ar putea fi o modalitate mai bună de a cunoaște un străin în mod digital - este mult mai intim și mai uman decât a vedea un profil întreținut și mesajele tastate. Dar într-o aplicație care este deja un notoriu teren minat plin de ciudaţi, astfel de momente ar putea schimba direcția mai degrabă înspre sordid decât înspre prietenos.

Cu 850 de milioane de glisări şi 10 milioane de perechi pe zi - care ajunge la 2 miliarde de perechi în total până acum - modelul Tinder a dovedit că funcționează ca un joc captivant pentru multe persoane singure. Combinaţia dintre "bucuria glisării" între posibili parteneri şi intriga dispariției fotografiilor ar putea fi reţeta care va duce jocul mai departe, chiar dacă rezultă în noi cupluri, noi prietenii sau momente ciudate cu tot felul de oameni dubioşi.

Citește totul despre:

Comentarii