Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Peste 780 de localităţi vor beneficia de internet broadband

Peste 780 de localităţi vor fi conectate la o reţea broadband de internet, în cadrul proiectului de investiţii RoNet, cu o valoare totală a investiţiei de 377,8 milioane lei, informează Mediafax.

Share

Andra Dumitru 0 comentarii

Actualizat: 29.10.2014 - 18:34

Peste 780 de localităţi vor fi conectate la o reţea broadband de internet, în cadrul proiectului de investiţii RoNet, cu o valoare totală a investiţiei de 377,8 milioane lei, informează Mediafax.

Proiectul este finanţat în proporţie de 75% din fonduri europene şi 25% de la bugetul de stat, constând în instalarea de fibră optică în cele 783 de localităţi, care, în general, nu prezintă interes din punct de vedere al profitabilităţii pentru furnizorii consacraţi de internet.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, Corneliu Calotă, de acest proiect vor beneficia câteva sute de mii de locuinţe şi persoane, precum şi aproximativ 2.800 de operatori economici.

Guvernul estimează că proiectul va fi implementat în aproximativ un an, finalizarea acestuia fiind preconizată pentru finalul lunii octombrie 2015.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...