Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O aplicaţie similară jocului Pokemon Go le permite japonezilor să primească mesaje de dincolo de mormânt

O companie japoneză de pompe funebre s-a inspirat din aplicaţia Pokemon Go şi propune oamenilor să vâneze „mesaje de la morţi”, scrie Japan Times. Aplicaţia ingenioasă a fost lansată în Japonia şi permite „capturarea” unui mesaj personalizat transmis de un apropiat şi preînregistrat înainte de deces.

Share

Elena Mitrovici 0 comentarii

Actualizat: 24.08.2016 - 12:58

O companie japoneză de pompe funebre s-a inspirat din aplicaţia Pokemon Go şi propune oamenilor să vâneze „mesaje de la morţi”, scrie Japan TimesAplicaţia ingenioasă a fost lansată în Japonia şi permite „capturarea” unui mesaj personalizat transmis de un apropiat şi preînregistrat înainte de deces.

Aplicaţia se numeşte „Spot Message” şi a fost creată de Yoshiyuki Katori, un antreprenor de pompe funebre. El a declarat pentru Japan Times că ideea i-a venit după ce viaţa familiei sale a fost grav tulburată de decesul brusc al unchiului său care a murit într-un accident de tramvai. „Mi-am spus atunci că ar fi reconfortant pentru noi dacă i-am mai putea auzi vocea, cu mesaje simple ca <Ce mai faci?> sau <Fii tare>, iar graţie realităţii virtuale, această idee poate deveni realitate”, a spus el.

Oricine doreşte poate înregistra, gratuit, până la 10 mesaje pe care apropiaţii să le poată asculta după moartea sa. Şi, desigur, pe baza unui abonament se pot înregistra de trei ori mai multe mesaje.

Ca şi la aplicaţia Pokemon Go, la Spot Message vor exista elemente virtuale care vor fi văzute peste decorul real.

Deocamdată aplicaţia este disponibilă numai pentru Android.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...