12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialMicrosoft Office 365 Home Premium, disponibil în România. Vezi preţurile şi noile...

Microsoft Office 365 Home Premium, disponibil în România. Vezi preţurile şi noile funcţionalităţi

Microsoft a lansat, joi, pe piaţa locală, cea mai nouă versiune a pachetului Office, Microsoft Office 365 Home Premium.

Office 365 Home Premium oferă, pe lângă aplicaţiile din suita Office, şi un serviciu în cloud şi include o licenţă de utilizare  care acoperă până la 5 device-uri, inclusiv tablete Windows, PC-uri şi Mac-uri. Microsoft Office 365 Home Premium aduce în plus 20GB spaţiu de stocare în cloud pe SkyDrive , precum şi 60 minute internaţionale pe Skype/pe lună –  la preţul de 449 RON  pentru un abonament anual, echivalentul a 37.5 RON/lună.

„Lansarea Office 365 Home Premium reprezintă următorul pas important în transformarea Microsoft într-o companie de device-uri şi servicii. Este mult mai mult decât lansarea unei noi versiuni Office, este Office reinventat ca un serviciu în cloud pentru consumatori cu toate aplicaţiile Office pe care oamenii le cunosc şi le utilizează cu plăcere şi completat de beneficii substanţiale în cloud şi pentru socializare”, a declarat Steve Ballmer, CEO Microsoft.

În plus, Microsoft a anunţat că de acum înainte va livra noi funcţionalităţi şi servicii în primul rând în cloud, transformând practica tradiţională de realizare a unui ciclu de 3 ani pentru produsele companiei. Astfel, noile scenarii de utilizare şi îmbunătăţirile sunt disponibile abonaţilor serviciului Office imediat ce sunt finalizate, asigurând o experienţă simplificată pentru upgrade şi că utilizatorii au acces în permanenţă la cea mai nouă versiune a software-ului.

„Acesta este un pas major înainte pentru Office. Aşteptările şi cerinţele oamenilor se schimbă rapid şi Office 365 Home Premium se va schimba odată cu acestea”, este de părere Vera Carmazan, Office Division Business Group Lead, Microsoft România.

Simultan, Microsoft a anunţat şi disponibilitatea Office 365 University pentru studenţi şi profesori, o subscripţie pe 4 ani ce costă 399 RON pentru întreaga perioadă şi licenţa acoperă numai două dispozitive. La nivel global, compania a lansat noile versiuni ale suitei tradiţionale Office: Office Home & Student 2013 (629 RON pentru o perioadă nelimitată, dar fără funcţionalităţi în cloud), Office Home & Business 2013 şi Office Professional 2013. Office 365 pentru companii va primi noi funcţionalităţi şi urmează să fie disponibil pentru în România în doilea trimestru al anului 2013.

Denumirile sub care Noul Office va fi disponibil consumatorilor români, în magazinele de retail şi online, sunt: Office 365 Premium pentru acasă, Office 365 pentru studenţi şi, respectiv, Office 2013 Acasă şi pentru Şcoală, Office 2013 Acasă şi la Firmă şi Office Professional 2013.

Cele mai citite

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă