Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Grupul Anonymous şi-a lansat propria platformă muzicală şi de socializare online

Grupul de piraţi cibernetici Anonymous şi-a lansat propria platformă muzicală şi de socializare online, denumită AnonTune, informează 20minutes.fr, citat de Mediafax. Prin ...

Share

Rl online 0 comentarii

20.04.2012 - 17:31

Grupul de piraţi cibernetici Anonymous şi-a lansat propria platformă muzicală şi de socializare online, denumită AnonTune, informează 20minutes.fr, citat de Mediafax.

Prin această iniţiativă, grupul Anonymous doreşte să creeze "o rezistenţă pacifistă şi legală" în faţa industriei muzicale actuale, dominată de marile case de discuri.

Scopul acestei platforme online este "de a ameliora felul în care muzica este descoperită şi partajată", explică grupul Anonymous. Pentru moment, platforma AnonTune permite crearea de playlist-uri cu ajutorul site-urilor YouTube şi SoundCloud. Dacă proiectul va avea succes, noua platformă va colabora în curând şi cu site-urile MySpace, Yahoo şi BandCamp.

AnonTune nu va găzdui în mod direct piese muzicale. În schimb, acest serviciu va centraliza link-urile propuse în mod legal de celelalte platforme. "Am văzut cum au dispărut în trecut câteva platforme excelente, precum LimeWire, şi am învăţat din erorile comise de predecesorii noştri", afirmă reprezentanţii grupului Anonymous.

Anonymous, un grup de piraţi cibernetici care militează pentru libertatea de expresie, a revendicat deja câteva zeci de atacuri informatice comise împotriva mai multor pagini de internet ale unor instituţii oficiale sau ale unor companii mari.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...