Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Google îl omagiază pe Constantin Brâncuşi

Brâncuşi. Google.ro şi-a schimbat, sâmbătă, logoul pentru a marca 135 de ani de la naşterea lui Constantin Brâncuşi. Astfel, în locul cunoscutului logo al motorului de ...

Share

Razvan Voiculescu 0 comentarii

19.02.2011 - 10:35

Brâncuşi. Google.ro şi-a schimbat, sâmbătă, logoul pentru a marca 135 de ani de la naşterea lui Constantin Brâncuşi. Astfel, în locul cunoscutului logo al motorului de căutare a fost publicată imaginea unor cunoscute sculpturi ale lui Brâncuşi.
Acesta s-a nascut în data de 19 februarie 1876, Constantin a fost cel de al şaselea copil al lui Nicolae şi Maria Brâncuşi.

Figură centrală în mişcarea artistică modernă, Constantin Brâncuşi este considerat unul din cei mai mari sculptori ai secolului al XX-lea. Sculpturile sale se remarcă prin eleganţa formei şi utilizarea sensibilă a materialelor, combinând simplitatea artei populare româneşti cu rafinamentul avantgardei pariziene. Opera sa a influenţat profund conceptul modern de formă în sculptură, pictură şi desen.

Google îşi schimbă frecvent logoul pentru a marca evenimente speciale din cultura mondială.

Citește totul despre:

Comentarii