DESAY - Telefonul cu ecran indestructibil, din cristale de safir, la un preț fără concurență. Intră să vezi cum arată!

Desay promite un smartphone cu un ecran din cristale de safir ce nu poate fi spart sau zgâriat și care se va numi Magical Mirror X5.

Share

Bogdan Daradan 0 comentarii

Actualizat: 14.01.2015 - 14:34

Desay, un producător chinez de componente pentru telefoane inteligente, promite un  smartphone cu un ecran din cristale de safir ce nu poate fi spart sau zgâriat și care se va numi Magical Mirror X5, potrivit site-ului de gadget-uri androidauthority.com

Pe langa ecranul de safir, telefonul va avea un ecran de 5 inchi cu un display HD cu rezoluția 720x480 pixeli. Va fi un telefon quad-core, procesor MediaTEK de 1 Ghz, dotat cu 1 Gb RAM și memorie internă de 16 GB.

Are o cameră de 13 MP și o cameră frontală de 5 MP, ideală pentru selfie-uri. 

Bateria are 2050 mA, destul de mică dacă ne gândim la consumul procesoarelor dar suficientă pentru ați asigura o autonomie de cel puțin 24 de ore dacă stai pe modul economic.

Telefonul vrea să spargă piața și să facă concurență Apple și Huawei.

Să nu uităm că cei de la Apple au încercat să-i aplice modelului iPhone 6S un ecran touchscreen configurat NUMAI din cristale de safir dar n-au reușit, având în vedere volumul cererii pentru modelele companiei. Cei de la Huawei, companie originală tot din China, au reușit să aplice noua tehnologie la modelul P7 Ascend Sapphire, dar prețul unui astfel de model variază între 300 și 500 de dolari.

Magical Mirror X5 suporta conexiuni de tip LTE 4G și va costa doar 160 de dolari. Nu se cunosc numărul de modele care va fi disponibil pe piața asiatică dar va fi comercializat și în Europa în ediție limitată. 

Citește totul despre:

Comentarii