Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cum te ajută Facebook să treci peste o despărțire

Facebook a modificat setările de la secțiunea ”familie și relații” pentru a-i ajuta pe utilizatorii rețelei care încheie o relație să evite contactul în online cu fostul partener, potrivit The Verge.

Share

Andra Dolana 0 comentarii

Actualizat: 20.11.2015 - 23:26

Facebook a modificat setările de la secțiunea ”familie și relații” pentru a-i ajuta pe utilizatorii rețelei care încheie o relație să evite contactul în online cu fostul partener, potrivit The Verge.

Astfel, cu cât numărul utilizatorilor Facebook crește, cu atât crește și probabilitatea ca un fost partener de viață să folosească rețeaua de socializare. Până acum trebuia să scoți persoana respectivă din lista de prieteni sau chiar să îl blochezi cu totul pentru a întrerupe orice contact în mediul online. 

Citește și: Câți români au conturi de Facebook

Totuși, Facebook a considerat că nu este suficient, întrucât chiar dacă nu mai ești prieten cu acea persoană pe rețeaua de socializare, încă poți să fii etichetat în fotografiile mai vechi al fostului tău partener sau numele lui poate apărea la lista de prieteni sugerați de Facebook.

Așadar, Facebook a modificat opțiunile astfel încât să poți limita cât de mult din activitatea ta pe Facebook poate fi văzută de fostul partener. În plus, postările de pe vremea în care erați într-o relație pot fi ascunse de prietenii voștri de pe rețeaua de socializare.

Citește și: Facebook schimbă Messenger: Vom putea vedea mai ușor mesajele de la necunoscuți

”Aceste modificări fac parte din planul nostru de a ne dezvolta și de a-i ajuta pe utilizatorii rețelei care trec prin momente mai dificile. Sperăm că aceste instrumente îi vor ajuta pe cei care vor să marcheze sfârșitul unei relații pe Facebook și că le va da mai mult control asupra situației”, a explicat Kelly Winters, manager de produse la Facebook. 

Citește totul despre:

Comentarii