Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

BitTorrent îşi face canal de ştiri disponibil în platforma sa de streaming

Compania BitTorrent îşi va lansa propria reţea de televiziune de ştiri care va funcţiona alături de platforma de streaming live care a fost lansată recent, scrie Variety, conform theverge.com, preluat de Agerpres.

Share

Mara Ivanov 0 comentarii

Actualizat: 21.06.2016 - 15:49

Compania BitTorrent îşi va lansa propria reţea de televiziune de ştiri care va funcţiona alături de platforma de streaming live care a fost lansată recent, scrie Variety, conform theverge.com, preluat de Agerpres

Revista face referire la un anunţ pentru ocuparea unui post de director de ştiri care se va ocupa de formarea echipei de jurnalişti ce va lucra la biroul din San Franciosco al BitTorrent şi va dezvolta o reţea de colaboratori la nivel internaţional. 

''BitTorrent a lansat recent o platformă de streaming video în direct, însă acum avem nevoie de o echipă care să creeze un canal de ştiri în direct care să funcţioneze pe această platformă'', se specifică în anunţul pentru postul de director de ştiri, citat de revista Variety. 

Canalul de ştiri ar putea fi lansat în jurul datei alegerilor din SUA din această toamnă, scrie Variety, şi s-ar putea să nu difuzeze ştiri continuu timp de 24 de ore asemenea canalelor de ştiri, dar se va axa pe campanii politice, evenimente sportive, manifestări culturale şi dedicate tehnologiei. 

Va fi, de asemenea, realizată o emisiune de ştiri pentru canalele mai mici deţinute de alte companii precum FightBox, dedicată competiţiilor de arte marţiale mixte, sau Clubbing TV, şi care sunt difuzate la cererea clienţilor pe platforma de streaming live a BitTorrent. 

Canalul de ştiri produs de compania BitTorrent va concura cu Newsmax TV, alt canal de ştiri al unui operator de cablu care este deja disponibil pe platforma BitTorrent Live.

Citește totul despre:

Comentarii