11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialSURSE: Noile iPad-uri, lansate pe 16 octombrie. iPad-ul auriu, noua provocare de...

SURSE: Noile iPad-uri, lansate pe 16 octombrie. iPad-ul auriu, noua provocare de la Apple

Surse din piaţa americană de IT susţin că Apple va lansa noua generaţie de iPad-uri pe 16 octombrie. Motivul pentru care gigantul american ar fi luat această decizie este dorinţa de a accelera vânzarea de tablete după succesul avut de cele două modele de iPhone 6 care au apărut pe piaţă luna trecută, informează Bloomberg. Zvonurile mai spuns că Apple va adăuga şi posibilitatea de a alege culoarea aurie pentru iPad. Trudy Muller, unul dintre purtătorii de cuvânt ai Apple, a refuzat să comenteze informaţia.

Conform unei surse, compania americană va face publice versiunea de iPad de 9,7 inci (24,6 centimetri) şi varianta mai mică de tabletă, iPad mini.
Anterior, blogul de tehnologie Recode a anunţat că, în cadrul evenimentului programat pentru 16 octombrie vor fi prezentate şi noi modele ale computerelor iMac, scrie B1 Tv.

Compania nu a mai scos pe piaţă un model nou de tabletă din luna octombrie a anului trecut, iar consumatorii s-au orientat spre smartphone-uri cu ecrane mai mari. 

Şi asta nu e tot. Americanii de la Cupertino pregătesc update-uri inmportante pentru iOS 8, 8.2 şi 8.3 care deja sunt date unor diverşi dezvoltatori pentru a fi testatre. Deoarece funcţiile promise precum Handoff pentru SMS-uri pentru iOS 8 nu au apărut, este posibil ca acestea să apară o dată cu noul update. 

 

 

iOS 8 a venit odată cu noile modele de iPhone, însă una dintre cele mai interesante funcţii noi, Apple Pay, nu a fost prezentă în versiunea iniţială. Întrucât micile update-uri 8.0.1 şi 8.0.2 s-au axat strict pe repararea unor probleme de utilizare ale sistemului de operare, era logic să presupunem că astfel de funcţii avansate vor veni într-o actualizare mai consistentă. Ei bine, mai mulţi utilizatori ai proaspăt confirmatei versiuni beta 8.1 de iOS au confirmat că acesta include Apple Pay într-o formă sau alta.

Fiind vorba doar o versiune de test disponibilă pentru dezvoltatorii de aplicaţii, aceasta nu este prezentă în forma sa finală. Chiar şi într-un stadiu timpuriu, Siri pare să cunoască comenzi referitoare la Apple Pay. Deşi Passbook încă nu a primit posibilitatea de a stoca detalii despre carduri de credit, poţi să îi ceri asistentei digitale Siri să caute astfel de informaţii.

zoom in

 

 

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă