13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăTechiPhone 8 vs iPhone Plus - care este soluția potrivită pentru tine?

iPhone 8 vs iPhone Plus – care este soluția potrivită pentru tine?

Mai exact, despre iPhone 8 și iPhone 8 Plus vom vorbi astăzi, 2 dintre cele 3 smartphone-uri lansate anul trecut, alături de aniversarul iPhone X. Le vom compara în rândurile de mai jos pentru ca tu să îți dai seama care este soluția optimă pentru tine, în cazul în care ai de ales între un iPhone 8 și iPhone 8 Plus.

Care este o versiune mai bună a vechiului iPhone 7?
Sa începem cu începutul și să recunoaștem că de fiecare dată când cei de la Apple lansează un produs nou, cu toții ne dorim să vedem îmbunătățirile aduse față de predecesorul său. De aceea, trebuie să vedem care dintre cele două modele de iPhone 8 reprezintă o versiune mai bună al lui iPhone 7. Având în vedere faptul că iPhone 7 a fost una dintre cele mai mari dezamăgiri din istoria flagship-urilor Apple, din cauza unei baterii extrem de slabe, se pare că cele 3 noi telefoane lansate anul trecut au scăpat de această problemă.  Dispunând de aplicații de top, sisteme de siguranță inovatoare și un design spectaculos, iPhone 8 și iPhone 8 Plus reprezintă o relansare mult așteptată a mix-ului inovație tehnologică-design- coolness, promovat atât de intens de Apple.

Care este mai puternic?
Cei de la Apple au lansat un nou microprocesor, odată cu lansarea de anul trecut: A11 Bionic CPU. Acesta se găsește atât pe iPhone 8, cât și pe fratele său mai mare. Era și de așteptat, având în vedere faptul că telefoanele acestui brand și-au surclasat întotdeauna predecesorii, atunci când a fost vorba de utilizarea unui nou microprocesor.

Însă atunci înseamnă că cele două stau la fel de bine la acest nivel? DA, însă dacă privim puțin în urmă, modelele Plus s-au bucurat întotdeauna de mai multă memorie RAM, așa că putem spune în final că iPhone 8 Plus ar putea fi mai puternic decât varianta sa mai mică.

Care face poze mai bune?
Aici, lucrurile sunt cât se poate de clare, iar șansele sunt de partea lui iPhone 8 Plus. Dacă fratele său mai mic se bucură de o cameră unică de 12MP, iPhone 8 Plus surprinde printr-o cameră foto duală, cu o dublă deschidere a diafragmei: F/1.8 și F/2.8. Chiar dacă iPhone 8 oferă o tehnologie de captare a luminii cu 80% mai mare decât predecesorul său, nu se poate totuși compara cu multitudinea de lucruri uimitoare cu care surprinde iPhone 8 Plus la capitolul POZE. Modul Potrait Lightning este doar unul dintre acestea și înseamnă ca cele două lentile mapează fața subiectului, urmând ca apoi să realizeze o mulțime de efecte de luminozitate pe aceasta.

iPhone 8 și iPhone 8 Plus pot câștiga fără mari probleme titlul de “Smartphone-ul anului 2018”, datorită lucrurilor uimitoare cu care vin în întâmpinarea fanilor Apple, dezamăgiți la unison de hibele pe care iPhone 7 le prezenta. De la siguranță la cameră, de la puterea procesorului la aplicațiile noi, cele două telefoane sunt cu mai mult ca sigur o alegere excelentă, oricare ar fi aceasta. Dacă vrei totuși să optezi pentru un iPhone 8, intră chiar acum pe site și fă cea mai buna alegere, pentru un super-smartphone:

https://www.f64.ro/samsung-galaxy-s9-g960f-5-8-apos-apos-64gb-4gb-8mp-12mp-lte-black.htm

Cele mai citite

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...
Ultima oră
Pe aceeași temă