13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăTechInternshipul, primul pas în cariera ta de programator

Internshipul, primul pas în cariera ta de programator

În plus, ești pasionat de programare și ești mereu la curent cu cele mai noi tehnologii. Ce ți s-ar potrivi cel mai bine? Un job de programator!

Dacă te regăsești în rândurile de mai sus, avem oportunitatea perfectă pentru tine. Timp de 4 săptămâni, vei avea ocazia să te dezvolți și să îți solidifici baza de cunoștințe în programare în cadrul unui stagiu de vară oferit de Roweb. Roweb este o firmă de web development formată din experți cu peste 1000 de proiecte de succes la activ. Fie că vorbim de aplicații web, mobile și desktop sau de site-uri scalabile, experții noștri abordează fiecare proiect cu entuziasm și profesionalism. Iar acum ai ocazia să ni te alături.

4 săptămâni în care să-ți dezvolți abilitățile

Vei avea posibilitatea să alegi între dezvoltare .NET (Enterprise Web Applications) sau PHP (Web Sites) și îți vei îmbogăți considerabil cunoștințele acumulate în timpul facultății. Vei fi ghidat de adevărați experți în domeniu, prietenoși și gata oricând să îți răspundă la orice întrebare. După cele 4 săptămâni, cei mai buni dintre voi vor primi oferta unui internship plătit pe o perioadă determinată (3 luni).

După aceste 3 luni și în funcție de rezultate, vei primi și o ofertă de lucru full time sau part time, iar asta e valabil și pentru stagiarii din Craiova sau Pitești. De asemenea, ținem să ne mândrim cu faptul că cei mai mulți membri ai echipei noastre au început ca stagiari, urmând să rămână alături de noi într-o frumoasă colaborare.

Ce trebuie să știi înainte să te înscrii

La finalul celor 4 săptămâni de studii, fiecare dintre voi va primi o diplomă care atestă finalizarea cu succes a stagiului. Însă până atunci, sunt câteva lucruri pe care trebuie să le știi. Pe toată durata stagiului de vară vei participa la 5 ședințe a câte 4 ore alături de cei mai buni programatori ai noștri care te vor învăța tot ce trebuie să știi despre .NET și PHP, incluzând HTML, CSS și JavaScript.

Mai trebuie să știi că nu trebuie să ai experiență în domeniu, însă ai nevoie de câteva cunoștințe de bază pe care să le putem dezvolta și crește pe durata stagiului. Așa că dacă ai câteva noțiuni legate de .NET, PHP, HTML, CSS și JavaScript, te încurajăm să te înscrii. Întregul stagiu va fi foarte practic, fiecare concept nou învățat fiind aplicat imediat. Astfel, până la finalul celor 4 săptămâni, vei fi capabil să creezi o întreagă aplicație cu tehnologiile pe care le-ai ales la început.

Pe lângă programare, vei mai învăța și să îți organizezi timpul într-un mod cât mai eficient, să comunici mai bine atât cu managerii cât și cu colegii și, de ce nu, poate îți vei descoperi pasiunea pentru un nou limbaj de programare. Așa că nu mai sta pe gânduri, înscrie-te în programul nostru de internship 2018 și fă primii pași într-o carieră de succes ca programator. Grăbește-te! Înscrierile se finalizează pe 15 iunie!

Cele mai citite

Orașul Harkov ar fi fost atacat de Rusia cu un nou tip de bombă cu sistem de ghidare

Este posibil ca Rusia să fi utilizat un nou tip de bombă cu sistem de ghidare în atacurile aeriene asupra oraşului Harkov, din nord-estul...

Despăgubiri record după prăbușirea podului Francis Scott Key din Baltimore

Despăgubirile pe care le vor plăti companiile de asigurări în urma prăbușirii podului Francis Scott Key din Baltimore ar putea să fie cele mai...

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...
Ultima oră
Pe aceeași temă