Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Încărcarea mașinilor electrice nu va mai fi gratuită în România

Unul dintre lanțurile comerciale care este activ în România a anunțat, miercuri, că încărcarea mașinilor electrice nu va mai fi gratuită în parcările sale, iar decizia acestuia poate fi urmată și de alți deținători de stații de încărcare.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

29.07.2020 - 15:24

Potrivit anunțului difuzat miercuri, încărcarea mașinilor electrice va rămâne gratuită doar pentru clienții care fac cumpărături de cel puțin 500 de lei pe lună, în cel puțin patru achiziții pe săptămână.

Cu alte cuvinte, pentru a-ți încărca gratuit mașina electrică nu va fi suficientă o singură achiziție de minim 500 de lei pe lună ci vor fi necesare și vizite repetate la respectivul magazin - cel puțin patru vizite pe săptămână.

În caz contrar, se vor aplica tarife de încărcare standard, care pornesc de la 1,45 lei / kWh.

Din fericire, această nouă reglementare ar urma să fie aplicată doar din luna octombrie 2020.

 

Comentarii