Foto: Arhivă

Google lansează un program de finanțare a proiectelor caritabile din România

Compania Google a lansat competiția Google.org Impact Challenge dedicată țărilor din Europa Centrală și de Est (CEE), care urmărește să susțină alfabetizarea digitală și incluziunea economică.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 21.01.2021 - 14:47

Compania Google a anunțat, joi, lansarea competiției Google.org Impact Challenge, dedicată țărilor din Europa Centrală și de Est (CEE).

Această campanie urmărește să susțină alfabetizarea digitală și incluziunea economică. Google va distribui 2 milioane de euro în granturi către organizații selectate din România și alte zece țări din regiunea CEE, pentru susținerea unor proiectelor caritabile.

"Tehnologia a fost colacul de salvare pentru multe dintre afacerile și comunitățile europene în timpul pandemiei: de la a-i ajuta pe oameni să găsească informații medicale, la achiziția online de alimente și a găsi noi metode de a fi în contact cu colegii, partenerii de afaceri și cei dragi. Acest lucru a evidențiat nevoia de a crea un viitor digital accesibil tuturor, în mod special la debutul redresării economice", precizează comunicatul de presă transmis de Google.

Comentarii