Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Gestionează eficient costurile angajaților aflați în delegație

Eficientizează munca în departamentul de resurse umane cu ajutorul unor aplicații care generează fluturaș salariu ce poate include și cheltuielile din delegație.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 05.08.2020 - 10:27

Eficientizează munca în departamentul de resurse umane cu ajutorul unor aplicații care generează fluturaș salariu ce poate include și cheltuielile din delegație. Da, chiar este posibil. Mai ales că nu puține sunt cazurile în care angajații sunt trimiși în delegație. Gestionarea deconturilor și a cheltuielilor devine o activitate necesară. Prin ce metodă îți poți simplifica munca astfel încât această activitate să devină mai ușoară? Prin adoptarea trendurilor în compania ta: digitalizare.

True HR, un soft de resurse umane cu modul de gestionare a costurilor pentru delegație și alte deconturi

Cheia spre eficientizare este automatizarea procedurilor. Astfel, un soft destinat demersurilor de HR care include și partea de administrare a cheltuielilor pentru delegație este o soluție eficientă pentru renunțarea la munca repetitivă, care te suprasolicită. True HR este o soluție creată de UCMS by AROBS ce cuprinde o gamă variată de module utile, printre care și True Delegații și Deconturi.

Cum funcționează un astfel de soft?

Acest soft ce include această funcționalitate este personalizat pe nevoile fiecărei companii în parte. Utilitatea lui vine tocmai prin prisma configurării acestuia. Cu alte cuvinte, un modul de gestionare al deconturilor pentru delegație funcționează așa cum vrei tu. Tot ce trebuie să faci este să comunici echipei de implementare nevoile tale, iar ei vor configura aplicația ca răspuns la nevoile ilustrate de tine. Centralizezi informațiile în format digital, iar apoi realizezi calcule și rapoarte doar cu ajutorul unor click-uri.

Generează fluturaș salariu cu dp-Payroll

Generează fluturaș salariu în mod automat cu ajutorul unui soft de Payroll! Odată ce toate datele sunt stocate în aplicație, le poți folosi și pentru a le include în fluturașul de salariu care va ajunge prin e-mail direct la angajat.

Merită să investești în tehnologie?

Răspunsul la această întrebare variază în funcție tipul de companie pe care se aplică. Pe de o parte, o companie cu un număr mare de angajați, cu deplasări de personal frecvente are nevoie de un program de gestiune foarte bine pus la punct. Riscul de a apărea erori în acest caz sunt aproape inexistente. Pe de altă parte, o firmă mică cu un număr modest de angajați, cu o structură de personal foarte precisă, conturează niște nevoi minime, ce pot fi gestionate prin intermediul unor programe simple.

Eficientizează-ți timpul de lucru! Află mai multe despre soluțiile UCMS la [email protected] sau la 0720534424.

Citește totul despre:

#delegație #costuri angajați

Comentarii