13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialX8 Fusion, noua tabletă de la Evolio

X8 Fusion, noua tabletă de la Evolio

X8 Fusion, tableta quad-core convertibilă, este ultimul produs lansat de Evolio la finalul lunii ianuarie. Produsul este îmbinarea dintre o tabletă quad-core de 7,85 inch, cea mai subţire de pe piaţa din România la acest moment, cu o grosime de doar 6,8 mm, şi o tastatură Bluetooth, din aluminiu.

X8 poate fi folosită ca o tabletă, dar şi ca un laptop de dimensiuni reduse prin cuplarea la tastatura de aluminiu care are şi rol de protecţie a ecranului când se află în poziţie închisă.Evolio X8 Fusion îmbină caracteristicile de top ale tabletei şi funcţionalitatea tastaturii care simplifică modul de utilizare când se editează texte, tabele, sau alte documente similare.

Tableta Evolio X8 face parte din recent lansată gamă Evolio X-treme, are un design compact şi elegant din aluminiu, ultrasubţire, şi o greutate de 300 de grame. Tastatura bluetooth are, de asemenea, un design compact, şi numai 6 mm grosime.

Procesorul tabletei Evolio X8, Rockchip RK3188T, tactat la o frecvenţă de 1,4 GHz, oferă o putere de operare crescută, păstrând în acelaşi timp un consum scăzut al energiei, fiind unul dintre cele mai bune procesoare de pe piaţă.

Tableta Evolio X8 se bazează pe sistemul de operare Android 4.2, are memorie internă de 8 GB, memorie RAM de 1 GB şi slot MicroSD care suportă carduri de memorie de până la 32 GB. Conectarea la internet se face Wi-Fi b/g/n sau prin modem 3G extern. Tableta permite, de asemenea, conectare Bluetooth 4.0 şi HDMI.

X8 are preinstalate câteva aplicaţii extrem de utile, cum ar fi Mobile Norton Security, şi aplicaţii de conţinut precum PresaOnline şi Seenow, cu acces gratuit timp de o lună la peste 60 de posturi TV, seriale, filme, documentare, desene animate şi emisiuni TV.

Soft-ul de securitate preinstalat, de la Norton, protejează tableta şi datele în caz de furt sau pierdere a acesteia, şi asigură cea mai înaltă protecţie antivirus şi antimalware existentă pe piaţă. Sistemul Norton Mobile Security permite blocarea, ştergerea datelor de pe ea sau declanşarea unei alarme prin internet.

Evolio X8 Fusion poate fi coman-dată online la preţul de 749 lei.

Cele mai citite

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, inculpat pentru corupție și cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, continuă să surprindă....

Cum alegi salopeta de lucru potrivită

Alegerea unei salopete de lucru adecvate este esențială pentru confortul, siguranța și eficiența la locul de muncă. Această piesă de îmbrăcăminte, care inițial a...

Rețea pakistaneză de trafic de migranți, destructurată în România

O investigație transfrontalieră condusă de Poliția Română (Poliția Română), sprijinită de Europol și la care au participat poliția austriacă (Landeskriminalamt Salzburg) și Forțele carabinierilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă