15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialVânzările de smartphone-uri Galaxy S au depăşit 100 de milioane de unităţi

Vânzările de smartphone-uri Galaxy S au depăşit 100 de milioane de unităţi

Samsung a anunţat, luni,  că vânzările la nivel global pentru GALAXY S III şi pentru cele două modele anterioare GALAXY S şi GALAXY S II, vârfuri de gamă ale seriei de smartphone-uri Samsung, au depăşit 100 de milioane de unităţi, se arată într-un comunicat remis romanialibera.ro.

Seria GALAXY S a înregistrat peste 24 de milioane de livrări la nivel mondial, 10 milioane dintre acestea fiind atinse chiar la numai 7 luni de la lansarea pe piaţă, din iunie 2010.

Samsung a lansat modelul GALAXY S II, în aprilie 2011. Această versiune a atins aproximativ 40 de milioane de livrări. 10 milioane dintre livrările la nivel mondial au fost atinse în doar 5 luni de la lansare.   

 

În mai 2012, Samsung a prezentat modelul GALAXY S III. Modelul a depăşit pragul de 40 de milioane de unităţi vândute.

Samsung a reuşit să devină lider pe piaţa smartphone-urilor în acest interval, urcând de la o cotă de piaţă de numai 3,3% la sfârşitul anului 2009 la 31,3% în trimestrul al treilea al anului trecut.

Grupul şi-a extins avansul faţă de Apple pe piaţa globală a smartphone-urilor, potrivit firmei de cercetare IHS iSuppli, care estimează cota de piaţă a producătorului sud-coreean la 28% anul trecut, în urcare de la 20% în anul anterior.

Cota de piaţă a Apple a urcat de la 19% în 2011 la 20% anul trecut, potrivit IHS.

Cele mai citite

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă