8.6 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialTop cele mai bune aplicaţii pentru a trimite felicitări de Crăciun

Top cele mai bune aplicaţii pentru a trimite felicitări de Crăciun

În perioada sărbătorilor de iarnă cu toţii trimitem mesaje cu urări celor dragi. Cei care au smartphone-uri pot să folosească aplicaţiile mobile pentru a trimite mesaje cu imagini şi felicitări interactive prietenilor.

Anul acesta, The PhoneGeeks, divizia specializată de tehnică şi telefonie mobilă a EuroGsm, a întocmit un top al aplicaţiilor mobile pentru a trimite felicitări de Crăciun, dar şi pentru a decora bradul în cele mai noi tendinţe şi a împacheta frumos cadourile pentru cei dragi.

Aplicaţii cu felicitări personalizate

Cele mai îndrăgite aplicaţii mobile în perioada Crăciunului sunt cele pentru realizarea propriilor felicitări, cu ajutorul cărora puteţi trimite celor apropiaţi diferite mesaje de sărbători. Printre acestea se remarcă Xmas Greeting Cards, Greeting Card Maker, Greeting Card Creator sau Touchnote New! Christmas Cards, aplicaţii care vă permit să alegeţi dintre o serie de modele predefinite de ilustraţii şi mesaje sau să folosiţi propriile fotografii pentru realizarea de felicitări. Aplicaţiile sunt de asemenea integrate cu reţelele sociale, fapt care facilitează afişarea felicitărilor şi pe Facebook sau pe alte reţele de profil.

„Pentru cei creativi, există aplicaţii prin care pot desena propriile felicitări, având la dispoziţie o gamă întreagă de culori şi forme sau font-uri pentru scris. O astfel de aplicaţie este Xmas draw & send, disponibilă atât pentru Android, cât şi pentru iOS, şi care funcţionează precum o carte de colorat. Există desene predefinite, iar utilizatorii pot umple cu ce culoare doresc spaţiile goale”, a explicat Radu Boanca – The PhoneGeeks.

O altă aplicaţie utilă pentru realizarea de felicitări de Crăciun, disponibilă pentru sistemul iOS, este şi X-mas Cards.

Aplicaţii cu decoraţiuni pentru brad şi amenajări interioare

Cea mai utilizată aplicaţie de inspiraţie pentru amenajări de Crăciun este Pinterest, disponibilă pentru ambele sisteme de operare, cu care puteţi căuta diferite imagini cu amenajări şi decoraţiuni de sărbătoare, sortate pe anumite categorii, precum DIY & Crafts, Holidays & Events sau Home Décor.

Pe lângă aceasta, există aplicaţii dedicate îmbodobirii bradului, care arată cele mai noi tendinţe şi stiluri de amenajare în ceea ce priveşte culoarea ornamentelor şi design-ul acestora. Printre acestea se numără Christmas tree decoration, Christmas Tree Maker sau Christmas Trees DIY.

„Pe lângă idei pentru decorare, aplicaţiile dedicate împodobirii bradului conţin şi tutoriale despre realizarea de ornamente de brad sau mici enciclopedii despre Sărbătoarea Crăciunului şi a obiceiului de împodobit bradul. De asemenea, există şi aplicaţii generaliste, cu tot felul de idei de decoraţiuni şi amenajări, precum Christmas Decorating Ideas sau Christmas Decoration A-Z”, a adăugat Andu Subţirică – The PhoneGeeks.

Aplicaţii cu sfaturi pentru cadouri frumos împachetate

Pentru a dărui cadouri frumos împachetate, există o serie de aplicaţii mobile care prezintă sfaturi şi tutoriale despre cum se ambalează cadourile de Crăciun. Gift Wrapping Tricks and Tips, Learn Gift Wrapping, WrapItApp sau iFinger sunt exact ceea ce aveţi nevoie pentru a-i surprinde pe cei dragi cu cele mai frumoase cadouri.

„Daca aţi întârziat să cumpăraţi cadouri de Crăciun, puteţi utiliza aplicaţii de tipul DIY, precum Christmas Gift Ideas♥Homemade♥ sau Christmas Craft Ideas, cu ajutorul cărora să confecţionaţi diferite cadouri cu ce aveţi prin casă, pe care apoi să le dăruiţi celor dragi. Celor fără inspiraţie le recomand aplicaţii cum ar fi Christmas Gift List”, a mai precizat Andu Subţirică.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Bătălia pentru București – de la trivializare, la concept

Alegerile locale din București sunt importante pentru că dau trendul politic pentru celelalte competiții electorale ale anului în curs. Cătălin Cârstoiu pare a rămâne...

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...
Ultima oră
Pe aceeași temă